Vitriini uuteen uskoon top tuotteilla

Välipalaistuminen on edelleen voimakkaasti kasvava ilmiö ja päivän aterioita korvataan yhä useammin välipaloilla. Tuntemalla asiakaskuntasi tarpeet, huomioimalla trendit ja panostamalla laatuun ja tuoreuteen, pidät myyntipisteesi ajan tasalla. Me Valiolla tunnemme kuluttajien tarpeet sekä mitkä tuotteet pärjäävät vitriinivalikoimassa muita paremmin.

Vitriinien kestosuosikkeja ovat täytetyt leivät ja salaatit. Katse kääntyy vitriiniin myös silloin, kun etsitään nopeita välipaloja ja vaihtoehtoja makean nälkään. Moni nappaa mielellään lounasravintolasta iltapäivän välipalankin mukaansa. Tämä kaikki on lisämyyntiä, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Erilaiset jogurtti- ja rahka-annokset ovat suosittuja välipaloja, jotka sopivat paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi. Ne ovat myös nopeita valmistaa. Tarvitaan vain jogurttia tai rahkaa, tuoreita tai pakastettuja marjoja tai hedelmiä, ja pinnalle voi ropsauttaa vaikkapa granolaa.

Raikkaita smoothieita,  jogurtteja ja rahkoja saa myös täysin valmiina, jolloin näyttävän vitriinin kokoaminen on entistäkin helpompaa ja nopeampaa.

Täytetyt leivät ja leivonnaiset tekevät aina kauppansa. Kannattaa kokeilla myös muita suolaisia vaihtoehtoja pikkunälkään. Kerrostele grab and go -tyyppisiin annoksiin esimerkiksi leipäjuustoa ja hedelmiä tai kokoa annoskuppeihin tapas-tyyppisiä annoksia yhdistelemällä oliiveja, juustoa ja leikkeleitä. Nämä sopivat mainiosti myös gluteenia tai hiilihydraatteja karttelevien välipaloiksi.

Me Valiolla tunnemme vitriinimyynnin sekä sen, minkä tyyppiset tuotteet myyvät muita paremmin. Tutustu vitriinin suosikkituotteisiin, uusiin ideoihin ja nappaa ohjeita valmiisiin annoksiin!

Vitriinin suosikit

Kannattaa pitää vitriinissä välipalatuotteiden perusvalikoimaa. Nämä tuotteet ovat osoittautuneet asiakkaiden kestosuosikeiksi myyntipaikasta riippumatta! Valitse vitriiniin perusvalikoiman lisäksi kullekin asikasryhmälle sopivia valmiita vitriinituotteita.

Erilaiset jogurtti-, rahka ja vanukasannokset ovat suosittuja välipaloja, jotka sopivat paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi.

Annokset ovat myös nopeita valmistaa. Tarvitaan vain jogurttia, rahkaa tai vanukasta, tuoreita tai pakastettuja marjoja tai hedelmiä, ja pinnalle voi ropsauttaa vaikkapa granolaa. Valikoimaan sopii hyvin myös vegaaniset vaihtoehdot ja täyttävät tuorepuurot.

Ideoita täytettyihin leipiin

Täytetyt leivät ovat vitriinin takuuvarmoja myyntituotteita, jotka sopivat niin aamu- tai välipalaksi ja taltuttavat tarvittaessa lounasnälänkin. Poimi tästä ideoita ja vaihtelua houkuttelevien leipien täytteisiin!

katso lisää ideoita