Vitriini uuteen uskoon top tuotteilla

Välipalaistuminen on edelleen voimakkaasti kasvava ilmiö ja päivän aterioita korvataan yhä useammin välipaloilla. Tuntemalla asiakaskuntasi tarpeet, huomioimalla trendit ja panostamalla laatuun ja tuoreuteen, pidät myyntipisteesi ajan tasalla. Me Valiolla tunnemme vitriinimyynnin tuotteet, sekä mitkä tuotteet pärjäävät vitriinivalikoimassa muita paremmin.

Vitriinien kestosuosikkeja ovat täytetyt leivät ja salaatit. Katse kääntyy vitriiniin myös silloin, kun etsitään nopeita välipaloja ja vaihtoehtoja makean nälkään. Moni nappaa mielellään lounasravintolasta iltapäivän välipalankin mukaansa. Tämä kaikki on lisämyyntiä, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Erilaiset jogurtti- ja rahka-annokset ovat suosittuja välipaloja, jotka sopivat paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi. Ne ovat myös nopeita valmistaa. Tarvitaan vain jogurttia tai rahkaa, tuoreita tai pakastettuja marjoja tai hedelmiä, ja pinnalle voi ropsauttaa vaikkapa granolaa.

Raikkaita smoothieita, tuorepuuroja, jogurtteja ja rahkoja saa myös täysin valmiina, jolloin näyttävän vitriinin kokoaminen on entistäkin helpompaa ja nopeampaa.

Täytetyt leivät ja leivonnaiset tekevät aina kauppansa. Kannattaa kokeilla myös muita suolaisia vaihtoehtoja pikkunälkään. Kerrostele grab and go -tyyppisiin annoksiin esimerkiksi leipäjuustoa ja hedelmiä tai kokoa annoskuppeihin tapas-tyyppisiä annoksia yhdistelemällä oliiveja, juustoa ja leikkeleitä. Nämä sopivat mainiosti myös gluteenia tai hiilihydraatteja karttelevien välipaloiksi.

Me Valiolla tunnemme vitriinimyynnin sekä sen, minkä tyyppiset tuotteet myyvät muita paremmin. Tutustu vitriinin suosikkituotteisiin ja nappaa ideoita valmiisiin annoksiin!

Mukaanotettavat vitriinituotteet

Mukaan otettavat, juotavat tai nopeasti lusikoitavat take away -tuotteet ovat erinomaisia vaihtoehtoja esimerkiksi paljon autoileville asiakkaille. Ne ovat myös oiva tapa täydentää vitriinin perusvalikoimaa.

Herkulliset leivonnaispakasteet

Valion leivonnaispakasteet ovat helppo tapa pitää yllä monipuolista täytettyjen leipien ja leivonnaisten valikoimaa. Osa tuotteistamme on sulatusta vaille valmiita, jolloin vitriiniin saa heti aamusta myytävää ja osan valmisteluista voi tehdä jo edellisenä iltana. Pakasteet ovat myös oiva tapa hallita hävikkiä.

Ideoita täytettyihin leipiin

Täytetyt leivät ovat vitriinin takuuvarmoja myyntituotteita, jotka sopivat niin aamu- tai välipalaksi ja taltuttavat tarvittaessa lounasnälänkin. Poimi tästä ideoita ja vaihtelua houkuttelevien leipien täytteisiin!

katso lisää ideoita
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›