Valio Food Solutions

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden vuosikello

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden vuosisuunnittelua ohjaavat erilaiset vuoden ruokajuhlat. Tältä sivulta löydät tarjoiluehdotukset ja tuunausvinkit ammattilaisille.

Syksyn aidot maut (syyskuu - joulukuu)

Syyskuussa

viikolla 37 leipäviikko

viikolla 37 hävikkiruokaviikko

25.9. Kansallinen koulumaitopäivää

Lokakuussa

1.10. kansainvälinen kahvipäivää

4.10. korvapuustipäivä

10.10. Aleksis Kiven päivä

10.10. kakkujen koristelu -päivä

10.10. maailman puuropäivä

25.10. Maailman pastapäivää

31.10. Halloween

Marraskuussa

3.11. Pyhäinpäivä

6.11. Ruotsalaisuuden päivä

11.11. isänpäivää.

Joulukuussa

6.12. Itsenäisyyspäivää

8.12. Jean Sibeliuksen päivä

17.12. vaahterasiirapin päivä

24.12. jouluaatto

31.12. uuden vuoden juhlinta

Kevättalven valinnat (tammikuu - huhtikuu)

Helmikuussa vietetään suomalaisen ruokakulttuurin päivän lisäksi

5.2. Runebergin päivä

14.2. Ystävänpäivä

25.2. Laskiainen

Maaliskuussa

8.3. kansainvälinen naistenpäivä

Gastro 2020 messut

Sydänviikko

Parsakausi

Huhtikuussa

12.4. Pääsiäinen

30.4. Vappu

Herkullinen kesäsesonki (toukokuu - elokuu)

Kesäkaudella helppous ja nopeus sekä värikkäät kesän tuunausvinkit ovat avainasemassa.

Toukokuussa

10.5. Äitienpäivä

30.5. Ylioppilasjuhlat ja valmistujaiset

Kesäkuussa

Maailman maitopäivä

Elokuussa

6.8. Mustikkapiirakkapäivä

22.8. Burgerpäivä