Pasta on arjen parasta pikaruokaa: helppoa, nopeaa ja herkullista. Parhaimmillaan pasta valmistuu vain muutamasta perusraaka-aineesta ja niin nopeasti, että pääset taltuttamaan nälkää jo vartissa.
Pasta on arkiruokaa, joka hakee monipuolisuudessa vertaistaan. Klassikkopastat maistuvat tilanteessa kuin tilanteessa, tuorepasta tekee arkisestakin hetkestä juhlaa ja pikapastat helpottavat silloin, kun nälkä kurnii jo mahassa.
Pasta on pikaruokaa parhaimmillaan. Näillä resepteillä kokkaat ruoan pöytään silloin, kun kiire ja nälkä ovat kovimmillaan. Vartissa valmista!
Yhden pannun pasta valmistuu vaivatta niin pienessä opiskelija-asunnossa, mökkikeittiössä kuin retkikeittimelläkin: tiskissä säästellään, herkullisessa maussa ei. Eikä aikaakaan mene kuin alle puoli tuntia!
Pasta koukuttaa syöjänsä myös ilman lihaa. Höystä pasta munakoisolla tai sujauta mukaan sitruunaa ja avokadoa. Mifunoitu tai Valio AURA® juustolla maustettu pasta vie mukanaan isommankin nälän.
Klassikkopastat ovat yksinkertaisia, maistuvia ja monipuolisia. Opettele nämä reseptit ja sinulla on ratkaisu niin arkisen ruokapaniikin selättämiseen kuin viikonlopun tarjottavaksikin. Vinkki! Jos tomaattikastiketta jää yli, käytä loppu pizzakastikkeena tai keiton pohjana.
Arkenakin saa hieman herkutella! Pasta tekee tavallisestakin arjesta juhlaa, kun lorautat joukkoon hieman valkoviiniä, maustat pastan maapähkinävoilla tai lisäät joukkoon simpukoita. Herkutteluun sopii myös AURA punasipulipasta, jossa karamellisoitu punasipuli yhdistetään ilmakuivattuun kinkkuun ja Valio AURA® juustoon.
Tuorepastan valmistus on suhteellisen yksinkertaista, mutta vaatii hiukan näpertelyä. Onneksi melkein joka kaupasta löytyy myös valmista tuorepastaa, joka on mitä mainiointa pikaruokaa, sillä tuorepasta kypsyy nopeasti parissa minuutissa. Valmista siis ensin kastike ja keitä vasta sitten pasta. Tuorepastan kanssa kannattaa valita yksinkertainen kastike, kuten valkoviinikastike tai sitruunapasta, jotta pasta pääsee oikeuksiinsa.