Suomalaisten kotiruokasuosikit

Suomalaisten kotiruokasuosikit syntyvät yksinkertaisista, edullisista raaka-aineista. Helppo resepti takaa koko perheelle maistuvan lopputuloksen. Kokosimme tähän kotikokkien suosikkireseptejä, joista voit löytää vastauksen ikuisuuskysymykseen: mitä tänään syötäisiin?

Suosituimmat kotiruokareseptit

Suosituimpien kotiruokien listalle nousevat vuodesta toiseen lähes samat reseptit lihapullista pizzaan. Helpolla perusreseptillä pääset jo pitkälle ja pienillä muutoksilla saat aikaan hyvää kotiruokaa joka päivä. Alta löydät suosituimpien kotiruokareseptien lisäksi makaronilaatikkoa tai uunilohta kuudella tapaa.

6 x arkiruokasuosikki

Herkullinen arkiruoka on helppo ja nopea valmistaa. Luottoresepti tulee usein ensimmäisenä mieleen, kun ei keksi mitä tänään laittaisi ruuaksi. Tässä reseptipalvelumme kuusi suosituinta arkiruokaa. Nämä reseptit kannattaa opettaa myös perheen nuorisolle, niin hekin saavat hyvät eväät kotoa muuttaessa.

6 x makaronilaatikko

Makaronilaatikko kuuluu monen arkiruokasuosikkeihin, eikä suotta. Makaronilaatikko on edullista arkiruokaa. Perusresepti on niin yksinkertainen, että sen oppii ulkoa kerran valmistettuaan. Toiset tykkäävät kosteammasta makaronilaatikosta ja toisille taas rapea kuori on se juttu. Makaronilaatikko muuntuu moneen maustamalla se eri juustoilla, kasviksilla tai vaihtamalla Valio MiFU® jauhikseen. Tässä suosituin makaronilaatikkoresepti ja viisi erilaista tapaa valmistaa makaronilaatikkoa – vaikka vain vaihtelun vuoksi.

6 x uunilohi

Uunilohen valmistus ei vaadi paljoa vaivaa. Esivalmistelut vievät vain muutaman minuutin ja uuni hoitaa kypsennyksen. Juusto- tai pinaattikuorrutettu uunilohi tuo vaihtelua arjen kalaruokiin. Smetanalohta on tarjoiltu monissa juhlissa jo vuosikymmeniä ja se maistuu takuuvarmasti niin vieraille kuin omalle perheelle edelleen.

Poimi kotiruokaan ideoita maailmalta:

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›