Elokuu–yhtyeen musiikki sopii Valio Koskenlaskija® sulatejuuston seuraksi

Uuden Valio Koskenlaskija® mainoksen taustalla soi tarttuva kappale. Siitä saa kiittää Elokuu-nimistä bändiä, ja heidän musiikkityyliään jota muusikot itse kuvailevat cityhumpaksi.

Elokuun synty oli onnekas sattumien summa

Kun yhdistetään tuottaja Jonas W. Karlsson ja esimerkiksi Soul Captain Bandistä ja Kapteeni Ä-ni-kokoonpanoistakin tunnettu artisti Nopsajalka, saadaan aikaan mielenkiintoinen fuusio. Karlsson esitteli Nopsajalalle omia ideoitaan ja yhdessä parivaljakko alkoi tehdä jazzia ja swingiä suomirappiin yhdistävää musiikkia. Kun mukaan otettiin vielä vaikutteita iskelmästä ja saatiin rap-artisti Juno innostumaan mukaan tekemiseen, oli Elokuu valmis suuren yleisön eteen.

"Elokuun musiikki yhdistää modernilla tavalla vanhaa ja uutta, iskelmämusiikkia ja suomirappia. "

Cityhumppa muuttui hullusta ideasta omaksi musiikiksi

“Hetkinen! Täähän on jotain iskelmää!” kuvailee Nopsajalka ensireaktioitaan syntyneeseen musiikkityyliin. Mutta sitten tyyli alkoi tuntua omalta, biiseihin syntyi sanoituksia ja lopulta ensimmäiset kappaleet kuulostivat tekijöiden omiin korviin hämmentävän hyviltä. Ja näin kolmikon kynästä syntyi lopulta kokonainen albumi, Hääväki saapuu, jonka sanoituksien aiheet nousivat musiikin synnyttämistä ajatuksista. Vaikka kaikkien oman musiikin sanoitustyyli on ollut huomattavasti monipuolisempaa, innoitti Elokuun musiikki kertomaan lempeämpiä tarinoita omasta elämästä, rakkaudesta ja ihmissuhteista. Juno paljastaa, että esimerkiksi ensimmäinen hitiksi noussut single, Soutaa huopaa, kuvaa nimensä mukaisesti elämän ylä- ja alamäkiä.

Miksi Elokuun musiikki istuu Valio Koskenlaskija® mainokseen?

Kysymykseen on selkeä ja looginen vastaus, ainakin brändipäällikkö Anu Kalliokosken mukaan: ”Elokuun musiikki yhdistää modernilla tavalla vanhaa ja uutta, iskelmämusiikkia ja suomirappia. Myös 80-vuotias Valio Koskenlaskija® yhdistää perinteisen tuotteen tämän päivän ruoanlaittoon olemalla vahvasti ihmisten arjessa mukana. Valio Koskenlaskija® valmistetaan edelleen alkuperäisellä reseptillä. Ihmisten rakastamaa sulatejuustoa on lisätty tuomaan makua aikakaudesta riippuen milloin makaronilaatikkoon ja milloin lasagneen.”

Elokuu ja Valio Koskenlaskija® ovat siis täydellinen pari. Perinteitä kunnioittava yhtye tekee modernin retroromanttisia ja tarttuvia kappaleita mutkattomalla meiningillä. Tämä sopii loistavasti perinteikkäälle, mutta ajassa kiinni olevalle 80-vuotta täyttävälle sulatejuustolle - Valio Koskenlaskijalle.

Katso siis tästä, kuinka perinteikäs kohtaa modernin, ja mitä siitä syntyy. Eli miten Valio Koskenlaskija ja Elokuun ”Avautuu” mainoksessa toimivat. 

Voit myös kuunnella Elokuun biisi Avautuu spotifystä.


Energiatarpeesi