Ian Wright ja Valio Gefilus® jäljittävät sisäistä voimaa

Matkaohjelmista ja Lonely Planet –oppaasta tuttu Ian Wright seikkailee bakteerien maailmassa Valion uudessa dokumenttielokuvassa

Matkaohjelmistaan ja Lonely Planet -seikkailuistaan tunnettu brittiläinen Ian Wright testaa suolistonsa kestävyyttä ja Valio Gefilus® tuotteita Valion uudessa dokumenttielokuvassa Ian Wright - Sisäisen voiman jäljillä.

Dokumentti Ian Wright - Sisäisen voiman jäljillä tekee näkyväksi bakteerien näkymättömän maailman. Dokumentissa seikkaillaan Moskovassa ja Euroopan likaisimmissa kolkissa, joissa suolisto ja vastustuskyky voivat joutua koetukselle. Matkan aikana Ian Wright mittaa eri paikkojen bakteeritasoja, ja hän myös altistaa itsensä bakteereille nuolemalla likaisia paikkoja. Samalla Ian Wright testaa maailman tutkituinta maitohappobakteeria sekä vitamiineja ja kalsiumia sisältävien Valio Gefilus® tuotteita.

Matkalla selviää, että kaikkein likaisin paikka löytyykin yllättävän läheltä arkeamme.

Dokumentissa Ian Wright haastattelee suolisto- ja maitohappobakteeritutkijoita eri puolilta Eurooppa. Hän tapaa Robert Jan Brummerin, Seppo Salmisen, Pentti Huovisen, Willem de Vosin, Hania Szajewskan sekä Minja Miettisen.

Dokumentin ensi-ilta Nelosella 15.6 klo 20.30.


Energiatarpeesi