Hyppää sisältöön
Keittiössä nyt

Kuusi loistavaa reseptiä puolukoista

Pirteän kirpeät puolukat kypsyvät poimittaviksi tavallisesti syksyn ensimetreillä elo-syyskuussa. Kokeile näitä reseptejä sesongin ykkösherkkuun!

Puolukka on todellinen supermarja, koska se sisältää muun muassa C- ja E-vitamiinia sekä antioksidantteja. Lisäksi se on monipuolinen marja ruoanlaittoon ja leivontaan. Pyöräytä pohjaton puolukkapiirakka tai puoloffee, säilö syksyn maut puolukkahilloon tai kääräise puolukat evääksi retkeilijän nuotiokinuskiin.

Puoloffee

Puolukan kirpeys ja toffeen makeus muodostavat pettämättömän makujen liiton! Puoloffee-piirakka on kotimainen vastine maailmaa viimeisen vuosikymmenen ajan valloittaneelle banoffee pielle eli banaani-toffeepiirakalle.


Etsi