Lastenruokatesti - Valio Onni® Makumassut -testiryhmä on puhunut!

Pyysimme KaksPlussan lukijoita perheineen testaamaan Valio Onni® tuotteita. Valitsimme runsaan hakijamäärän joukosta kaikkiaan 73 innokasta perhettä maistelemaan markkinoiden ainoita kotimaisia käyttövalmiita vellejä ja puuroja. Arvokkaita mielipiteitä ja lukuisten testikertojen tuntoja saatiin kasaan vakuuttava määrä!

Testaajina pieniä ja vähän isompiakin massuja

Makumassut-testiryhmään valittiin perheitä, joissa oli 6–18 kuukauden ikäisiä lapsia. Jokaisella testiryhmäläisellä oli mahdollisuus lunastaa parhaiksi katsomiaan Valio Onni® tuotteita ennakkoon lähetetyllä lahjakortilla. Tuotteita riitti näin useampaan testitilanteeseen, ja testiryhmäläiset olivatkin upottaneet lusikkansa todella monipuolisesti koko Valio Onni® tuoteperheen eri vaihtoehtoihin.

Kotimainen lastenruoka keräsi kiitosta

Valio Onni® vellit ja puurot ovat suomalaisia, ja testiryhmäläiset pitivät kotimaisuutta yksimielisesti tärkeänä tai erittäin tärkeänä. Täysi tuki saatiin myös puurojen ja vellien valmistukselle mahdollisimman tuoreista raaka-aineesta – huikeat 100 % testiryhmäläisistä piti tuoreutta tärkeänä.

 

Mitä tuotteista oltiin mieltä?

Testirupeaman päätteeksi Makumassut arvioivat Valio Onni® tuotteita myös kouluarvosanoin. Tuotteen maku sai testaajilta loistavan keskiarvon 8,86. Testijakson perusteella tuotteen käytettävyys keräsi koko testin parhaan keskiarvon, vakuuttavat 9,11. Testaajilta kysyttiin myös mielipidettä pakkauksesta, koostumuksesta sekä tuotteen ulkonäöstä. Jokainen sai yli 8,55 keskiarvon, ja pakkaus ylsi jopa yli 9 keskiarvoon. Positiivisten testikokemusten perusteella 96 % vastaajista aikoo suositella Valio Onni® tuotteita myös tuttavilleen.

""Mielettömän hyviä, helppoja ja laadukkaita. Erityismaininta suomalaisuudelle.""

 

Testiryhmä on puhunut

Makumassut-testiryhmä sai kertoa testihetkistään, tuntemuksistaan ja suosikkimauistaan myös omin sanoin. Hajonta suosikin kohdalla oli ilahduttavan laaja: runsaasti ääniä keräsi niin viljaisa puolukkapuuro, vadelma-mustikkapuuro kuin peruna-porkkanavellikin, joten yhden suosikkimaun sijasta löytyi kolme vahvaa ehdokasta.

Valio Onni® kiittää kaikkia aktiivisia Makumassut-testiryhmäläisiä ja toivottaa herkullisia makuhetkiä ihan jokaiseen kotiin!

Muutamia otteita testiryhmäläisten  vastauksista:

"Hyvän makuisia olivat myös äidin mielestä."

"Hyviä, terveellisiä, helppoja käyttää, juuri hyviä vauvalle, meidän vauvan herkkuja!”

"Olen erittäin tyytyväinen kun on valinnanvaraa allergioiden yms. varalle, on maidoton, gluteeniton vaihtoehto ja sokeriton ihan ehdoton."

"Mielettömän hyviä, helppoja ja laadukkaita. Erityismaininta suomalaisuudelle."

"Tämä kokeilu muutti käsitykseni valmispuuroista!"

“Meidän neidin lemppari viljaisa puolukkapuuro."

"Meillä aamu alkaa Onni puurolla ja päättyy myös Onni puuroon. 

"Kaapistamme tulee aina löytymään Onni-puuroa vaihteluksi itsetekemälle puurolle.”

"Kiireisen aamun pelastus sekä kyläillessä!"


Energiatarpeesi