Siirry sisältöön
Keittiössä nyt

Nyt syödään vohveleita! Tässä parhaat reseptit vohvelipäivän viettoon

Nyt syödään vohveleita! Tässä parhaat reseptit vohvelipäivän viettoon

Tiesitkö, että lauantaina 25.3.2023 vietetään kansainvälistä vohvelipäivää? Nappaa tästä herkulliset vohvelireseptit ja yllätä perhe rapeilla herkuilla.

Jos vohvelit tuovat edelleen mieleesi lastenkutsut tai kultaisella kasarilla kaappiin hankitun vohveliraudan, joka sittemmin sai pölyttyä ihan rauhassa, on aika pistää asenteet uusiksi! Vohvelit nimittäin kuuluvat juuri nyt trendiherkkujen parhaaseen kastiin.

Vohveleita joka makuun

Vohveleissa on, mistä valita! Paista vohvelipäivän kunniaksi helpot juustovohvelit, rapsakat ja rakkaudentäyteiset sydänvohvelit tai suklaan ystävälle sopivat kaakaovohvelit. Jos vohvelipäivän kahvipöytään kokoontuu isompi perhe, kokoa vohveleista näyttävä vohvelikakku. Valinnanvaikeuden iskiessä vohvelitaikinasta valmistuu niin suolaiset kuin makeatkin vohvelit.

Näillä onnistut

Perinteiset vohvelit ovat parhaimmillaan Valio kuohukerman ja mansikkahillon kanssa tarjoiltuna. Rahkan ystävä puolestaan lusikoi vohveleilleen Valio maustettua rahkaa ja viileiden makujen kaveri Valio Jäätelöfabriikki -jäätelöä. Herkullisen täyte syntyy myös vaniljakreemistä ja vaahdotetusta kuohukermasta.

Herkullista vohvelipäivää!


Search