Valio PROFeel & I love me -messut lippuarvonta 21.-25.9.2018

 

1. Järjestäjä
Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 
Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Osallistumisaika

21.-24.9.2018

3. Osallistumisoikeus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.

4. Osallistuminen
Kerro Valion Facebook julkaisuun suosikki PROFeel tuotteesi 25.9 klo 23.59 mennessä. 

5. Voittajien valinta ja palkinnot
Valio arpoo kaikkien 26.9.2018 Valion Facebook postaukseen 21.9.-25.9.2018 välisenä aikana kommentoineiden kesken  15 kpl kahden lipun settejä I love me -messuille kilpailuajan päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookissa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Palkinnon arvo 19 e per lippu, kaksi lippua 38e. 

6. Henkilötiedot 
Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti:
Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste 
 
7. Muuta huomioitavaa
Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä. Valio ei hyödynnä kilpailuvastauksia muuhun kuin voittajien kontaktointiin. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Facebook eikä Instagram sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

 

 

 

 

 

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi