Valio.fi kävijäkyselyyn liittyvän arvonnan säännöt

 

1. Järjestäjä
Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 
Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Osallistumisaika
15.1.-30.4.2019

3. Osallistumisoikeus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.

4. Osallistuminen
Voit osallistua arvontaan valio.fi sivuston kävijäkyselyn vastaamisen yhteydessä. 

5. Voittajien valinta ja palkinnot
Valio arpoo kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken 10 kappaletta 50 euron ruokalahjakorttia (K-lahjakortti tai S-lahjakortti). Voittaja voi valita lahjakortin tyypin. Arvonta suoritetaan 2.5.2019. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

6. Henkilötiedot 
Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käsitellään kuluttajamarkkinoinnin tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti:
Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste. Arvontaan liittyvä rekisteri tuhotaan arvonnan jälkeen. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.  
 
7. Muuta huomioitavaa
Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä. Valio ei hyödynnä kilpailuvastauksia muuhun kuin voittajien kontaktointiin. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.​

 

Päivitetty 15.1.2019

Energiatarpeesi