Valio Oddlygood #yhdessäpöydässä -arvonta 18.-.25.2.2018

 

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 
Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

18.-.25.2.2018 

3. Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.
Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista kommenteista tai niiden sisällöstä.

4. Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan osallistumalla kaurajuoma- ja maitoaiheeseen keskusteluun #yhdessäpöydässä Valion Facebook-sivun 18.2. julkaistun julkaisun kommettikentässä.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Valio arpoo kaikkien kommentin jättäneiden kanssa 15 kpl Valio Oddlygood-kangaskasseja (arvo 5 €). Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

8. Facebook

Kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja ja sääntöjä. Kampanja ei millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikista kampanjaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

Rekisteriseloste

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi