Valiojogurtti® 50 vuotta makuäänestys

 

Valiojogurtti® on valloittanut suomalaisten sydämet jo vuodesta 1968 lähtien​ eli rakastettu Valiojogurtti® täyttää ensi vuonna 2018 pyöreät 50 vuotta. Sen kunniaksi kansa saa äänestää suosikkimakuaan vuosien varrelta  Muistin virkistämiseksi äänestäjille tarjotaan valikoimassa olleita makuja tai mahdollisuus ehdottaa omaa makua/makuyhdistelmää. Pyrimme toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan eniten ääniä keränneet maut ensi vuoden kausimakuina.

ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Arvontaan osallistuminen

Osallistut 60 euron arvoisen lahjakortin arvontaan äänestämällä omaa Valiojogurtti® suosikkimakuasi ja antamalla äänestyksen lopussa sähköpostiosoitteesi täällä. Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan arvonnan sääntöjä.

2. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi

3. Arvonta-aika

Arvontaan osallistuminen alkaa 29.6.2017 ja päättyy 16.7.2017 kello 25.59. Palkinnot arvotaan viimeistään 20.7. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

4. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, pois lukien Valion työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyiden kanssa.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Palkintoina arvotaan kolme 60 € arvoista kaupan (Kesko/S-ryhmä) lahjakorttia, jonka käyttöpaikan voi itse valita. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Kilpailun järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin. Palkinto toimitetaan postitse.

6. Henkilötiedot 

Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön. Arvontaan osallistuneiden yhteystietoja käytetään ainoastaan voittajan kontaktointiin.

7. Arvontaan osallistumiseen liittyvä vastuu

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti, osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin. 

Rekisteriseloste

 

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi