Koskenlaskija -kuvakisa 1.10.-30.11.2017 Instagramissa

@valiofoodservice #koskenlaskijakisa

 

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 
Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Koskenlaskija kuvakisa on voimassa 1.10.-30.11.2017

3. Osallistumisoikeus ja työt

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt ja yritykset, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Jättämällä kuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan on oltava hyvän maun mukainen.
Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista töistä tai niiden sisällöstä. Valio varaa oikeuden linkittää kuvat valio.fi/ammattilaiset/koskenlaskija-sivulle ja jakaa kilpailukuvia Instagramissa. Muissa yhteyksissä Valio ei tule kilpailutöitä hyödyntämään. 

4. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan jakamalla Instagram-kuvan liittyen lounasteemaan ”Koskenlaskija Tuntemattoman sotilaan matkassa” hashtagilla #koskenlaskijakisa. 
Mikäli kuvassasi esiintyy henkilö, kuvan postaaja on velvollinen hankkimaan kyseiseltä henkilöltä nimenomaisen suostumuksen kuvan lähettämiseen tähän kilpailuun. Osallistuaksesi kilpailuun profiilin tulee olla avoin.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Valio raati valitsee kilpailun päätyttyä pääpalkinnon (päivä työporukalle Valion uusitulla koekeittiöllä) sekä leffalippupakettien voittajat. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. 

Rekisteriseloste

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi