Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää...

 

Valio AURA Facebook-live 25.4.2018

Haluaisitko voittaa itsellesi aidon AURA fanituotteen AURA facebook-livessä 25.4.? Illan innokas juontaja, Antero Mertaranta tempaisi oman AURA pelipaitansa vielä aivan loppumetreillä mukaan, ja voit voittaa sen omaksesi vakuuttamalla itse Anzan perustelullasi viimeistään 2.5. 2018. 

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 
Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

25.4.-2.5.2018 

3. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.
Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista kommenteista tai niiden sisällöstä.

4. Osallistuminen

Live-lähetyksen aikana: Osallistuminen tapahtuu vastaamalla juontajan esittämiin kysymyksiin Valio AURA Facebook-sivulla 25.4. klo 19 julkaistun livelähetyksen kommenttikentässä. Lähetyksessä arvottavat palkinnot arvotaan osallistujien kesken klo 19-20 .

Pelipaita-arvonta live-lähetyksen jälkeen 25.4 - 2.5.2018:  Kerro kommentilla miksi juuri sinä ansaitset voittaa ainutlaatuisen AURA pelipaidan Mertarannan signeerauksella, osallistuminen päättyy 2.5.2018 klo 23.59.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Valio arpoo kaikkien Facebook-postaukseen kommentin jättäneiden kanssa voittajat live-lähetyksen aikana ja Anza Mertaranta valitsee pelipaidan voittajan. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookissa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

8. Facebook

Kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja ja sääntöjä. Kampanja ei millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikista kampanjaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

Rekisteriseloste

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi