Valio AURA arpoo magneetteja 2.-8.11.2016

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Arvontaan osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan seuraavasti:
• Osallistu kommentoimalla Valio AURA Facebook-sivun 2.11. julkaistuun postaukseen. Kommentoi vastaus kommenttikenttään ti 8.11. klo 23.59 mennessä.

2. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

3. Kampanja-aika

Kisa alkaa ke 2.11.2016 ja päättyy ti 8.11.2016 klo 23.59

4. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien ne Valion työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä kampanjan järjestelyjen kanssa. Valio Oy ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista kommenteista tai niiden sisällöstä.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Valio arpoo kampanja-ajan jälkeen kaikkien kommentoijien kesken 50 AURA magneettia. Voitto on henkilökohtainen ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

6. Henkilötiedot 

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Valikoituja kommentteja voidaan hyödyntää Valion sosiaalisen median kanavissa, jos henkilö siihen suostuu.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi