Valio Akatemian ja Joel Pohjanpalon MM-kisa -arvonta 12.-15.7.2018

 

1. Järjestäjä
Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 
Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Osallistumisaika
12.-15.7.2018 

3. Osallistumisoikeus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.

4. Osallistuminen
Kerro kommentilla arvauksesi mikä maa voittaa Jalkapallon MM-kisat. Osallistuminen päättyy 15.7.2018 klo 23.59.

5. Voittajien valinta ja palkinnot
Valio arpoo kaikkien 12.7.2018 Valio Facebook-sivulla julkaistuun postaukseen kommentin jättäneiden kanssa kaksi Joel Pohjanpalon signeeraamaa jalkapalloa kilpailuajan päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookissa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan

6. Henkilötiedot 
Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti:
Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste 
 
7. Muuta huomioitavaa
Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä. Valio ei hyödynnä kilpailuvastauksia muuhun kuin voittajien kontaktointiin. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

 

 

 

 

 

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi