Bella Table <3 Valio

Bella Table, @bella.table, on ystävysten Kian ja Petran ruokafiilistelyn, uusien kokeilujen, mokailujen ja voittojen ruokayhteisö, joka kokoaa yhteen kokit kaiken tasoisista keittiöistä rakastamaan ruokaa ja kaikkea ruokaan liittyvää.

Nyt Bellat yhdistävät voimansa Valion kanssa kunnianhimoisena tavoitteenaan madaltaa jokaisen kynnystä kokeilla, uskaltaa ja rakastua ruoanlaittoon.

Olitpa arjen ratkoja tai erityistilanteesta syttyjä, lupaamme, että innostut. Tässä seurassa ei hymy hyydy eikä asioihin suhtauduta liian vakavasti. Pienellä tai isommalla vaivannäöllä, herkullisen ruoan kautta – yhdessä meillä on hauskaa. Nyt lähtee keittiösalaisuuksia jakoon, välineistä maustamisen syvimpään olemukseen.

Jakso 3. Hollandaise, kastikekoulu osa 2

Kolmannessa jaksossa nähdään kastikekoulun toinen osa. Kaiken keskiössä on tietenkin yksi ranskalaisen keittiön äitikastikkeista, herkullinen hollandaise. Tästä ei hollandaisen valmistus paljon helpommaksi muutu!

Jakso 2 - Bearnaise, kastikekoulu osa 1

Ja näin valmistuu kuohkean samettinen bearnaise! Kauden toisessa jaksossa Bellat uppoutuvat ranskalaisten klassikkokastikkeiden pariin. Kastikekoulun 1. osassa valmistetaan iki-ihana bearnaise, johon voit dipata vaikkapa rapeita perunoita. Niin yksinkertaista ja niin hyvää!

  • Jakso 1 - Jogurttikastike

    Kauden ensimmäisessä jaksossa Bellat jakavat parhaat vinkkinsä mielettömän monipuolisen, herkullisen ja tasapainoisen jogurttikastikkeen maustamiseen – ja maistamiseen.

  • Bella Table Cooking Club - Teaser

    Voitaisiin puhua ranskalaisilla keittiötermeillä, mutta ei puhuta. Hallittu epätäydellisyys on kaunista ja tärkeintä on tekemisen meininki – jos siitä tuli hyvää, siitä tuli täydellistä! Luotetaan omiin aisteihin, maistetaan, maustetaan, maistetaan!