Hyppää sisältöön
Bella Table <3 Valio

Ilmiöt ja ihmiset

Bella Table <3 Valio

Bella Table, @bella.table, on ystävysten Kian ja Petran ruokafiilistelyn, uusien kokeilujen, mokailujen ja voittojen ruokayhteisö, joka kokoaa yhteen kokit kaiken tasoisista keittiöistä rakastamaan ruokaa ja kaikkea ruokaan liittyvää.

Bella Table

Jakso 5 – Täydellinen perunamuusi ja perunarieskat

Voi niitä voisattumia! Unohda ensilumi, nyt sataa perunalunta. Täydellinen perunamuusi on niin hyvää, että se saa kyyneleet kirpoamaan silmiin.

Jakso 4 – Ruskistettu ja kirkastettu voi

Voita, voilà! Nyt ollaan suurten asioiden äärellä – samppanjan ikäännyttäminen ja voin ruskistaminen. Tänään Bellojen johdolla opitaan niin kirkastamaan kuin ruskistamaan voita sekä paistamaan täydellinen kala. Mitä muuta voi edes toivoa?

Jakso 3 – Hollandaise, kastikekoulu osa 2

Kolmannessa jaksossa nähdään kastikekoulun toinen osa. Kaiken keskiössä on tietenkin yksi ranskalaisen keittiön äitikastikkeista, herkullinen hollandaise. Tästä ei hollandaisen valmistus paljon helpommaksi muutu!

Jakso 2 – Bearnaise, kastikekoulu osa 1

Ja näin valmistuu kuohkean samettinen bearnaise! Kauden toisessa jaksossa Bellat uppoutuvat ranskalaisten klassikkokastikkeiden pariin. Kastikekoulun 1. osassa valmistetaan iki-ihana bearnaise, johon voit dipata vaikkapa rapeita perunoita. Niin yksinkertaista ja niin hyvää!

Jakso 1 – Jogurttikastike

Kauden ensimmäisessä jaksossa Bellat jakavat parhaat vinkkinsä mielettömän monipuolisen, herkullisen ja tasapainoisen jogurttikastikkeen maustamiseen – ja maistamiseen.

Bella Table Cooking Club – Teaser

Voitaisiin puhua ranskalaisilla keittiötermeillä, mutta ei puhuta. Hallittu epätäydellisyys on kaunista ja tärkeintä on tekemisen meininki – jos siitä tuli hyvää, siitä tuli täydellistä! Luotetaan omiin aisteihin, maistetaan, maustetaan, maistetaan!

Bella Table
Bella Table

Etsi