Valio Jäätelöfabriikki arpoo lippuja Jäätelö- ja suklaakarnevaaleille 28.-29.4.

 

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 
Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

22.-25.4.2018 

3. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.
Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista kommenteista tai niiden sisällöstä.

4. Osallistuminen

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Valio Facebook-sivun ja @valiofi Instagram-tilin 22.4. julkaistun kisapostauksen kommenttikentässä jäätelön inspiroima sanonta/lausahdus 25.4. klo 23.59 mennessä.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Valio valitsee 26.4. kaikista postauksiin kommentoineiden joukosta lippuvoittajat: 2 kpl 2 lipun pakettia Jäätelö- ja suklaakarnevaaleilla 28.-29.4. Helsingin Kaapelitehtaalle (palkinnon arvo 24 €). Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin/Instagramin kautta ja liput toimitetaan voittajalle sähköpostilla. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

8. Facebook

Kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja ja sääntöjä. Kampanja ei millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikista kampanjaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

Rekisteriseloste

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi