Valio Jäätelöfabriikki x Salmiakki- ja lakritsifestivaalit

 lippujen arvonta 22.10.-24.10.2018

 

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 
Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

22.10.-24.10.2018

3. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.
Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista kommenteista tai niiden sisällöstä.

4. Osallistuminen

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Valion Instagram-tilillä 22.10 julkaistun kisapostauksen kommenttikentässä, kumpi jäätelö miellyttää enemmän (AURA laku vai salmiakki-chili) 24.10. klo 23.59 mennessä.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Valio valitsee 25.10. kaikista Instagram-postaukseen kommentoineiden joukosta festivaalilippujen voittajat: 5kpl 2kpl lipun paketteja. Lipun arvo on 13 euroa. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin kautta ja palkinnot toimitetaan voittajille sähköpostitse. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

8. Facebook & Instagram

Kampanja ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja ja sääntöjä. Kampanja ei millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikista kampanjaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

Rekisteriseloste

9. Henkilötiedot 
Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti:
Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste 

10. Muuta huomioitavaa
Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä. Valio ei hyödynnä kilpailuvastauksia muuhun kuin voittajien kontaktointiin. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Energiatarpeesi