Grilliruoan lisäkkeet

Erilaiset salaatit, nyytit ja grillissä kypsytetyt kasvikset tuovat niin makua kuin väriä grilliaterialle. Katso vinkit ja poimi herkulliset reseptit grilliruoan kumppaniksi.

Herkulliset lisukkeet ja salaatit grillissä

Salaatit, nyytit ja kasvikset tuovat niin makua kuin väriä grilliaterialle. Pääruokia grillatessa myös aterian lisukkeet syntyvät samassa grillissä. Kesäkauden salaateissa kannattaa aina hyödyntää kauden parhaat tuotteet ja rakentaa salaatti niiden ympärille. Poimi talteen parhaat reseptit grillisalaatteihin ja grilliruoan lisukkeisiin.

Tomaattisalaatin ja nizzansalaatin voi mainiosti valmistaa grillaamalla. Grillattu maissi yrttivoisulalla syntyy melkein itsestään. Hampurilaisen kylkeen käy klassinen coleslaw. Raskaamman grillatun ruoan luottokaveri on puolestaan raikas salaatti. Vesimelonista puolestaan valmistuu grilliruoalle mahtava salsapari. Ole hyvä, tarjoilemme parhaat salaatit ja lisukkeet täällä.

Parhaat kotimaiset kasvikset

Eri kasvikset ovat herkullisimmillaan eri aikaan kesästä. Tuoreissa kasviksissa maku on aina parhaimmillaan, joten kotimaisten kasvisten sadosta kannattaa ottaa kaikki ilo irti.

Kokeile kesäkuussa: Retiisi, rucola, kevätsipuli, lehtikaali ja parsa. Kokeile heinäkuussa: Avomaankurkku, kirsikkatomaatti, herne, tilli ja salaatit. Kokeile elokuussa: Kesäkurpitsa, latva-artisokka, maissi, härkäpapu ja punajuuri.

Katso kaikki grillinyyttien reseptit ja vinkit grillatuille kasviksille!

Grillinyytit
Grillatut kasvikset

Grilliruoka maistuu paremmalta kastikkeen kanssa

Valitse grillattavien kylkeen myös niiden makuun sopivat kastikkeet. Kastikkeilla saat helposti makua ja mahtavasti vaihtelua grillkauden edetessä! Katso vinkit kastikkeen pyöräyttämiseen tai valitse paras valmis purkki!

Katso lisää
  • Grillattu kuningatar-bruschetta

    Myös jälkkärin voi grillata: kokeile suussasulavaa makeaa bruschettaa! Kermainen täyte, tuoreet marjat ja hillo rapsakan pullan päällä vievät kielen mennessään.

  • Näin syntyy coleslaw

    Coleslaw on amerikkalainen kaalisalaatti, joka maistuu erityisen hyvin grilliruokien kanssa tarjottuna.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›