Koko perheen Valio Gefilus® tuotteet

Elimistön puolustusjärjestelmän luoma vastustuskyky on ihmiselle elintärkeää. Hyvän vastustuskyvyn avulla voi huoletta nauttia jokaisesta päivästä. Valio Gefilus® tuotteet sopivat kaikenikäisille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville henkilöille, myös lapsille ja raskaana oleville.

Valio Gefilus® tuotteiden käytöstä hyötyvät kaikenikäiset. Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät D-vitamiinia, maitotuotteet myös kalsiumia ja mehut C-vitamiinia. C- ja D-vitamiinit edistävät luontaisen puolustusjärjestelmän ja kalsium ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Nauti niitä osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Tuotteet sisältävät myös ainutlaatuista Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria.

Lapsille

Maitoa sisältäviä Valio Gefilus® tuotteita voi antaa siitä lähtien, kun lapsen ruokavalio saa sisältää lehmänmaitoa. Valio Gefilus® tuotevalikoimassa on myös maidottomia vaihtoehtoja, jotka soveltuvat lapsen ruokavalioon siinä vaiheessa, kun lapsi on oppinut juomaan mukista.

Odottaville ja imettäville äideille

Hyvä vastustuskyky auttaa myös raskausaikana ja vauvan synnyttyä. Valio Gefilus® tuotteet sisältävät runsaasti D-vitamiinia, joka yhdessä tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen kanssa ylläpitää puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa.

Kaikille työikäisille

Koulussa, töissä ja harrastuksissa altistuu helposti tauteja aiheuttaville viruksille. Aktiivista elämää viettävälle hyvä vastustuskyky onkin tärkeä asia päivittäisistä haasteista selviytymisessä. Valio Gefilus® mehujen C- ja D-vitamiini ylläpitävät elimistön puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Valio Gefilus® mehu omena-inkivääri + sinkki sisältää C- ja D-vitamiinien lisäksi myös sinkkiä, joka edistää ihon, hiuksien ja kynsien pysymistä normaaleina. Nauti mehuja osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Ikääntyville

Vastustuskyky heikkenee ikääntyessä, mikä voi lisätä infektioalttiutta. Puutteellinen ravitsemustila entisestään pahentaa puolustusjärjestelmän heikkenemistä.

Tiesitkö, että...

Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät maailman tutkituinta maitohappobakteeria, Lactobacillus rhamnosus GG:tä. Sitä on tutkittu yli 800 tieteellisessä tutkimuksessa ympäri maailmaa.

Emme voi kutsua Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeria probiootiksi, sillä probiootti-sana katsotaan terveysväitteeksi. Toistaiseksi EU-komissio on hyväksynyt vain yhden maitohappobakteereihin liittyvän terveysväitteen. Lue lisää täältä >

Valio Gefilus® mehut sekä Valio Gefilus® marjakeitto

Maitohappobakteerit voi nauttia raikkaasti esimerkiksi marja- ja hedelmämehujen muodossa. Valio Gefilus® marja- ja hedelmämehuissa on runsaasti erilaisia makuvaihtoehtoja. Valio Gefilus® mustikka-vadelmakeitto on monikäyttöinen ja helppo välipala.

Kaikki Valio Gefilus® mehut ja marjakeitot

Valio Gefilus® samettinen

Samettisina makuina Valio Gefilus® mehuista löydät ananas-kookoksen ja appelsiini-mangon. Ne sisältävät 20 % maitoa, mutta ovat laktoosittomia. Lasillisesta (2 dl) saat jo runsaasti kalsiumia.

Tehoshotista potkua päivään

Valio Gefilus® tehoshot on näppärä välipala maidottomana tai maitoa sisältävänä vaihtoehtona. Hedelmätehoshot sisältää hedelmäisen sekoituksen mangoa, appelsiinia, omenaa, banaania ja passionhedelmää. Jogurtin ystäville on tarjolla jogurttipohjainen tehoshot.

Valio Gefilus® smoothiet

Valio Gefilus® smoothieissa yhdistyvät marjojen ja hedelmien raikas maku sekä jogurtin pehmeys. Käteviin annospakkauksiin pakatut smoothiet ovat nopea ja helppo välipala koko perheelle. Ne sisältävät 30 % vähemmän sokeria kuin tavanomaiset maustetut juotavat jogurtit.

Pirskahtelevat ja raikkaat kefiirit

Valio Gefilus® Kefir juotava välipala on hyvä vaihtoehto vähempisokerisia välipaloja kaipaavalle. Nauti Kefir sellaisenaan tai lisää joukkoon hedelmiä tai marjoja, tai käytä smoothien ja pirtelön pohjana.

Valio Gefilus® piimää monella tapaa

Valio Gefilus® tuotesarjasta löydät maustamattoman piimän rasvattomana tai hieman täyteläisempänä, 1 % rasvaa sisältävänä vaihtoehtona. Piimä on raikas ruokajuoma sellaisenaan, mutta sopii hyvin myös smoothieiden ja marja- tai hedelmäpirtelöiden valmistukseen.

Vitamiinit ja kivennäisaineet
Mihin D-vitamiinia tarvitaan?
Vitamiinit ja kivennäisaineet
C-vitamiini
Vitamiinit ja kivennäisaineet
Kuusi vinkkiä flunssakauteen