Koko perheen Valio Gefilus® tuotteet

Elimistön puolustusjärjestelmän luoma vastustuskyky on ihmiselle elintärkeää. Hyvän vastustuskyvyn avulla voi huoletta nauttia jokaisesta päivästä. Valio Gefilus® tuotteet sopivat kaikenikäisille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville henkilöille, myös lapsille ja raskaana oleville.

Valio Gefilus® tuotteiden käytöstä hyötyvät kaikenikäiset. Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät D-vitamiinia, maitotuotteet myös kalsiumia ja mehut C-vitamiinia. C- ja D-vitamiinit edistävät luontaisen puolustusjärjestelmän ja kalsium ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Nauti niitä osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Tuotteet sisältävät myös ainutlaatuista Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria.

Lapsille

Maitoa sisältäviä Valio Gefilus® tuotteita voi antaa siitä lähtien, kun lapsen ruokavalio saa sisältää lehmänmaitoa. Valio Gefilus® tuotevalikoimassa on myös maidottomia vaihtoehtoja, jotka soveltuvat lapsen ruokavalioon siinä vaiheessa, kun lapsi on oppinut juomaan mukista.

Odottaville äideille

Hyvä vastustuskyky auttaa myös raskausaikana. Valio Gefilus® tuotteet sisältävät runsaasti D-vitamiinia, joka yhdessä tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen kanssa ylläpitää puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa.

Kaikille työikäisille

Koulussa, töissä ja harrastuksissa altistuu helposti tauteja aiheuttaville viruksille. Aktiivista elämää viettävälle hyvä vastustuskyky onkin tärkeä asia päivittäisistä haasteista selviytymisessä. Valio Gefilus® mehujen C- ja D-vitamiini ylläpitävät elimistön puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Valio Gefilus® mehu omena-inkivääri + sinkki sisältää C- ja D-vitamiinien lisäksi myös sinkkiä, joka edistää ihon, hiuksien ja kynsien pysymistä normaaleina. Nauti mehuja osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Ikääntyville

Vastustuskyky heikkenee ikääntyessä, mikä voi lisätä infektioalttiutta. Puutteellinen ravitsemustila entisestään pahentaa puolustusjärjestelmän heikkenemistä.

Tiesitkö, että...

Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät maailman tutkituinta maitohappobakteeria.

Lactobacillus rhamnosus GG on maailman tutkituin maitohappobakteeri. Sitä on tutkittu yli 800 tieteellisessä tutkimuksessa ympäri maailmaa.

Mihin D-vitamiinia tarvitaan?
Hanna Kautiainen
Kuusi vinkkiä flunssakauteen
Hanna Kautiainen
C-vitamiini
Hanna Kautiainen