Isänpäivä on sankarin näköinen juhla

Isänpäivään kuuluvat isänpäiväkortit, sänkyyn kannettu aamiainen ja mehevä kakku isän kunniaksi. Mikä olisikaan parempi isänpäivälahja kuin herkullinen ruoka ja aikaa yhdessä?

Isänpäivää juhlitaan marraskuun toisena sunnuntaina, puoli vuotta äitienpäivän jälkeen.

Juhlista isänpäivää aamiaisella, kakulla tai yhteisellä aterialla

Isän leppoisa aamu alkaa tietysti aamiaisella. Kokeile maukasta toastburgeria ja tutustu muihin isänpäivän aamiaisen suosikkiresepteihin.

Kakku tekee juhlan, ja sivuiltamme löytyykin runsaasti ideoita isänpäiväkakkuihin. Onko isän suosikki mustikkainen juustokakku vai mehevä gluteeniton mutakakku?  Vai tekisitkö tänä vuonna isälle suolaisen texmexjuustokakun?

Jos etsit ideoita lounaalle tai päivälliselle, katso kolme valmista menuehdotusta isänpäivään liha-, kala- ja kasvispääruoalla.

Jotain muuta isänpäivän herkuksi?

Jokaisella isällä on omat suosikkiherkkunsa. Yksi tykkää makeista leivonnaisista, toinen suosii suolaista ja kolmannelle maistuu parhaiten jokin ihan muu jälkiruoka isänpäivän kunniaksi. Jos kaipaat vielä lisää ideoita isänpäivän juhlapöytään, tutustu laajaan reseptitarjontaamme ja löydät varmasti jotain isälle maistuvaa!

Leivotaan isälle

Leipokaa isälle yhdessä lasten kanssa mokkapaloja, aamiaissämpylöitä tai vaikka pizzaa. Pikkukokit voi ottaa mukaan myös kakun valmisteluun ja koristeluun. Itse tehty leivonnainen on varmasti mieluisa isänpäivälahja!

Lue vinkit
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›