perhe yhdessä retkellä

Isänpäivä yhdessä pöydässä

Isänpäivää juhlitaan marraskuun toisena sunnuntaina, puoli vuotta äitienpäivän jälkeen. Päivään kuuluvat isänpäiväkortit, sänkyyn kannettu aamiainen ja mehevä kakku isän kunniaksi. Mikä olisikaan parempi isänpäivälahja kuin herkullinen ruoka ja aikaa yhdessä?

Isänpäivän reseptit

Juhlista isänpäivää aamiaisella, lounaalla, kakulla tai kaikilla kolmella! Tutustu isänpäivän aamiaisen suosikkiresepteihin ja katso maukkaat ideat isänpäiväkakkuihin, kuten juustokakkuun ja mehevään suklaakakkuun. Vai tekisitkö tänä vuonna päivän kunniaksi upean isänpäivän voileipäkakun? Jos etsit ideoita lounaalle tai päivälliselle, katso kolme valmista menuehdotusta isänpäivään liha-, kala- ja kasvispääruoalla.

Isänpäivän leivonnaiset ja jälkiruoat

Kakun rinnalla tai tilalla isänpäivänä maistuvat myös leivonnaiset ja muut jälkiruoat. Leivo isälle mokkapaloja tai suolaisia muffinsseja tai pyöräytä pöytään nopeat rahka-banoffeet. Myös juusto on helppo ja herkullinen jälkiruoka. Kokeile esimerkiksi jännittävää Valio AURA® juuston ja lakritsin yhdistelmää.

Jotain muuta isänpäivän herkuksi?

Jokaisella isällä on omat suosikkiherkkunsa. Yksi tykkää makeista leivonnaisista, toinen suosii suolaista ja kolmannelle maistuu parhaiten jokin ihan muu jälkiruoka isänpäivän kunniaksi. Jos kaipaat vielä lisää ideoita isänpäivän juhlapöytään, tutustu laajaan reseptitarjontaamme ja löydät varmasti jotain isälle maistuvaa!

Leivotaan isälle yhdessä

Leipokaa isälle yhdessä lasten kanssa mokkapaloja, aamiaissämpylöitä tai vaikka pizzaa. Pikkukokit voi ottaa mukaan myös kakun valmisteluun ja koristeluun. Itse tehty leivonnainen on varmasti mieluisa isänpäivälahja!

Lue vinkit lasten kanssa leipomiseen

Energiatarpeesi