Isänpäivän suosikkireseptit

Marraskuun toinen sunnuntai, eli tänä vuonna 13.11.2022, on omistettu isille. Tee päivästä päivänsankarin näköinen ja hemmottele isää aamiaisella, brunssilla, isänpäiväkakulla tai maukkaalla isänpäivämenulla. Tässä ideat ja reseptit, joilla yllätät isän herkullisesti!

Monen isän mielestä paras lahja on yhdessä vietetty aika. Ja mikäs sen parempaa, sillä vaihtoehtoja yhteisiin hetkiin riittää.

Isänpäivän aamupala, brunssi ja valmiit menuehdotukset

Anna isän nukkua aamulla pitkään ja valmistele sillä aikaa herkullinen isänpäivän aamiainen. Yllätyksen viimeistelee itse askarreltu isänpäiväkortti.

Jos aikaa on hieman enemmän, voi isän yllättää myös lounaan ja aamiaisen yhdistävällä isänpäivän brunssilla, jossa pöytään katetaan aamupalaa tuhdimpia herkkuja: suolaista piirakkaa, salaatteja, munakokkelia tai muita kananmunaruokia sekä jotain makeaa.

Jos haluat hemmotella isää ihan kunnolla, valmista isälle herkullinen kolmen ruokalajin lounas tai illallinen. Koostimme valmiiksi kolme erilaista menuehdotusta: helpon isänpäivämenun, isänpäivän kasvismenun sekä herkuttelijalle sopivat reseptit.

Isänpäivän leivonnaiset

Brunssin kruunaajaksi tai isänpäivän iltapäiväkahveille sopii herkullinen isänpäiväkakku, joka leivotaan tietysti isän maun mukaan. Vai leipoisitko isälle sittenkin jotain muuta kuin kakkua? Makeista herkuista tykkäävä isä pitää varmasti itse leivotuista muffinsseista, omenapiirakasta, mokkapaloista tai kääretortusta, ja suolaista suosiva isä puolestaan kinkkupiirakasta tai pizzasta.

Sittenkin jotain muuta?

Jokaisella isällä on omat suosikkiherkkunsa. Yksi tykkää pullista, toinen suosii voileipäkakkuja ja kolmannelle maistuu pizza. Jos kaipaat vielä lisää ideoita isänpäivän juhlapöytään, tutustu laajaan reseptitarjontaamme, ja löydä jotain omalle isälle maistuvaa!

Lapset leipomassa

Haluaako lapsi osallistua isänpäiväherkkujen leivontaan? Tästä löydät helppoja leivonnaisia, jotka sopivat leivottavaksi yhdessä lasten kanssa. Testatkaa ainakin moneen makuun muuntuvat mokkapalat!

Katso reseptit