Isänpäivämenu x 3

Haluatko yllättää isän hyvällä ruoalla? Kutsu isä valmiiseen pöytään tai viettäkää aikaa yhdessä ruokaa laittaen. Tässä kolme valmista menuehdotusta erilaisille herkuttelijoille.

Hyvästä ruoasta pitävä isä ilahtuu varmasti itse valmistetusta lounaasta tai illallisesta. Kokosimme yhteen valmiit menukokonaisuudet sekä reseptit, joilla onnistut. Mikä näistä olisi eniten isän mieleen?

Helppo isänpäivämenu

Herkullista ruokaa voi valmistaa myös ilman sen suurempia kikkailuja. Tässä menussa alkupalaksi nautitaan hienostunutta, mutta superhelppoa kantarellikeittoa. Pääruokana maistuu reippaasti kasviksia ja erilaisia makkaroita sisältävä maukas makkarapata. Helpon menun kruunaa neljän raaka-aineen granolauuniomenat.

Herkuttelijan isänpäivämenu

Herkuttelijan menu avataan mädin, kylmäsavulohen, smetanan ja punasipulin kanssa tarjoiltavilla alkupalablineillä. Pääruoaksi isälle paistetaan kunnon pippuripihvi – tosin tällä kertaa hieman uudella twistillä: paista pihvi turkinpippurivoissa ja valmista pihvien vetäytyessä turkinpippureilla ja konjakilla maustettu kastike. Herkullisen aterian kruunaajaksi sopii kinuskin ja kanelin liittoon luottava kinuski-kanelibrûlée.

Kalamiehen isänpäivämenu

Jos isä on kalamiehiä, valitaan menun pääruoaksi tietenkin kalaa. Kalamiehen menussa alkupalaksi tarjoillaan ruotsalaisia katkarapuleipiä eli skageneita, mutta tällä kertaa Valio AURA® juustolla maustettuna. Pääruoaksi puolestaan sopii sitruunalla ja kapriksilla viimeistelty smetanakuha. Aterian päättää herkullisen suklainen Pätkis-kakku.

Sesonki
Isänpäiväkakku x 8
Sesonki
Isänpäivän aamiainen ja brunssi
Sesonki
Isänpäivän leivonnaiset