Isänpäivän aamiainen ja brunssi

Rakkaudella tehty aamiainen ilahduttaa aina, myös isänpäivänä. Isänpäivän aamiaisella maistuvat helpot munaruoat, smoothiet ja itse tehdyt sämpylät. Vie aamiainen isälle sänkyyn tai kata runsas brunssi koko porukalle. Kurkkaa myös baristan vinkkivideot isänpäivän erikoiskahveihin sivun lopusta.

Isänpäivän aamiainen

Sänkyyn kannettu isänpäivän aamiainen on rento aloitus päivälle. Kata isänpäivän aamiainen tarjottimelle isänpäiväkorttien ja kukkien kanssa. Aamiaista syödessä on mukava avata isänpäivälahjat ja nauttia koko perheen kiireettömästä yhteisestä ajasta.

Aamiaisleipien ja munakokkelin valmistus onnistuu myös lapsilta. Ruokaisampi aamiainen syntyy, kun teet isälle perunoilla höystetyn espanjalaisen munakkaan. Lisäpuhtia päivään isä saa nopeista proteiini-porkkanasämpylöistä ja rahkaisesta mustikkasmoothiesta. Katso myös muut isänpäivän aamiaisreseptit.

Katso lisää aamiaisreseptejä

Isänpäivän brunssi

Isänpäivän brunssin voi järjestää myös kotona. Kotibrunssin kulmakiviä ovat rento tunnelma ja runsaat tarjoilut. Santsaaminen on ehdottomasti sallittu!

Kata brunssille ruokaisia aamiaisherkkuja isän makuun. Erilaiset munaruoat, kuten mausteinen texmex-herkku Huevos Rancheros ja munakasrulla toimivat hyvin brunssilla. Niiden seurana voi tarjota ruokaisia salaatteja, täytettyjä leipiä ja raikkaita mehuja tai smoothieita. Jälkiruokana maistuu tietenkin isänpäiväkakku. Katso myös muut reseptit brunssille.

Katso lisää brunssireseptejä

Isänpäivän aamukahvit

Yllätä isä itse tehdyllä cappuccinolla, lattella tai vaikka trendikkäällä flat whitella! Barista Jarno Peräkylän vinkeillä saat kodin espressokoneesta enemmän irti. Kurkkaa myös video täydellisen maitovaahdon valmistamiseen.