Jäätelöfabriikki Jäätelö- ja suklaakarnevaaleilla

1. Järjestäjä Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika Kampanja alkaa 18.4.2019 klo 10 ja päättyy klo 22.4.2019 23:59 samana päivänä.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Valion arvontapostaukseen Instagramissa. Osallistumisajan päätyttyä Valio arpoo voittajat (15 kpl) kaikkien osallistujien kesken.

5. Palkinnot Arvonnan palkintona on kaksi (2) lippua Jäätelö- ja suklaakarnevaaleille launatina tai sunnuntaina. Lipun arvo on 15 euroa per henkilö. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

6. Henkilötiedot Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta. Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin.

Päivitetty 18.4.2019.