Jäätelöfabriikki viileä festarikesä

Kylmä saa olla, muttei vakava.

Tutustu sääntöihin ja osallistu kesän viileimpään kisaan!

Kylmä saa olla, muttei vakava: jaa viileä #jäätelöfabriikki -hetkesi kesän aikana Instagramissa ja voit voittaa liput Flow Festivalille tai unelmiesi staycationin Valio Jäätelöfabriikki Sweet Suitessa!

#Jäätelöfabriikki kesähetkiä

Koittajan on helppo hymyillä ja maha saa aina palkkansa. Katso tästä, minkälaisia viileänmakeita kesähetkiä muut jäätelönystävät ovat jakaneet ja osallistu kisaan jakamalla oma kujeileva kesäkuvasi Valio Jäätelöfabriikki -jäätelön kanssa tunnisteella #jäätelöfabriikki ja tunnisteella #jäätelökisa Instagramissa.

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 7.6.2019 ja päättyy 12.8. klo 23:59.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla oman jäätelöaiheisen kuvansa Instagramissa tunnisteella #jäätelöfabriikki ja #jäätelökisa. Osallistuakseen kampanjaan täytyy olla täyttänyt 18-vuotta. Kuvassa tulee näkyä Valio Jäätelöfabriikki -jäätelöä.

Valio valitsee voittajat kampanjan aikana ja sen päätyttyä kaikkien osallistujien kesken. Valiolla on oikeus julkaista osallistujien kuvat valio.fi kampanjasivulla ja repostata voittajien kuvia omassa Instagramissaan. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa Valiolle oikeuden käyttää kilpailukuvaansa edellämainituissa kanavissa. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Instagramissa.

4. Palkinnot

Kilpailun palkintona on:

  1. Festariliput Flow-festivaaleille: Valio valitsee 15 voittajaa, yksi voittaja saa 2kpl lippuja. Liput ovat yhden päivän lippuja lauantaille 10.8. voittajat valitaan 5.8. Flow-festivaalin yhden päivän lipun arvo on 105€.
  2. Hotelliyö Klaus K:n Jäätelöfabriikki Sweet Suitessa: Valio valitsee 3 voittajaa. Yöpymiset syyskuussa etukäteen ilmoitettuina öinä (29.8., 19.9. ja 25.9.). Hotelliöiden voittajat valitaan 12.8. Hotelliyön arvo alkaen 200€.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste.

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta. Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin.

Päivitetty 5.6.2019.