Joulu luomummin

Moni vannoo luomujoulukinkun nimeen, mutta myös muut jouluruoat maistuvat maukkailta luomuraaka-aineista valmistettuna. Valion luomutuotteiden valikoima on laajempi kuin koskaan, joten perinteiset riisipuurot, joululaatikot ja joulun herkulliset jälkiruoat syntyvät nyt entistä helpommin vaikka kokonaan luomuna.

Suolaiset jouluruoat luomummin

Näissä jouluresepteissä maistuvat kotimaiset maut ja Valio Luomu™ tuotteet. Kokeile ainakin tyrnigraavattua ja jogurttisen tyrnikastikkeen aateloimaa siikaa, lantun, porkkanan ja punajuuren yhdistävää joulun juureslaatikkoa.

Makeat jouluruoat luomummin

Tarjoa jälkiruoaksi tai kahvipöydässä ihanan jouluista, luomupiimästä valmistettua panna cottaa, jonka maku täydentyy pipareilla ja luumuhillolla. Kokeile Valio Luomu™ tuotteita myös muihin jouluruokasuosikkeihisi!

Vaihtoehtoja jouluaaton menuihin

Jouluaaton menun voit rakentaa oman maun mukaan. Perinteinen joulumenu sisältää kaikki klassikot rosollista joulukinkkuun. Modernissa joulumenussa joulun tutut maut tarjoillaan uudella tavalla. Stressitön joulumenu maistuu juhlavalta, mutta syntyy nopeasti ja vähällä vaivalla. Joulu maistuu herkulliselta myös kasvissyöjän ja gluteenitonta ruokavaliota noudattavan joulupöydässä. Löydä ehdotuksemme myös laktoosittomiin jouluresepteihin. Millainen on sinun joulumenusi?

Parhaat ideat jouluun »

Energiatarpeesi