Joulu luomummin

Moni vannoo luomujoulukinkun nimeen, mutta myös muut jouluruoat maistuvat maukkailta luomuraaka-aineista valmistettuna. Valion luomutuotteiden valikoima on laajempi kuin koskaan, joten perinteiset riisipuurot, joululaatikot ja joulun herkulliset jälkiruoat syntyvät nyt entistä helpommin vaikka kokonaan luomuna.

Luomummat joulureseptit

Näissä jouluresepteissä maistuvat kotimaiset maut ja Valio Luomu™ tuotteet. Kokeile ainakin tyrnigraavattua ja jogurttisen tyrnikastikkeen aateloimaa siikaa, lantun, porkkanan ja punajuuren yhdistävää joulun juureslaatikkoa sekä ihanan jouluista, luomupiimästä valmistettua panna cottaa, jonka maku täydentyy pipareilla ja luumuhillolla. Kokeile Valio Luomu™ tuotteita myös omiin jouluruokasuosikkeihisi!

Suolaiset jouluruoat luomummin

Makeat jouluruoat luomummin

Vaihtoehtoja jouluaaton menuihin

Jouluaaton menun voit rakentaa oman maun mukaan. Perinteinen joulumenu sisältää kaikki klassikot rosollista joulukinkkuun. Modernissa joulumenussa joulun tutut maut tarjoillaan uudella tavalla. Joulu maistuu herkulliselta myös kasvissyöjän ja gluteenitonta ruokavaliota noudattavan joulupöydässä. Millainen on sinun joulumenusi?

Energiatarpeesi