rosolli ja sinappikastike

Joulun ideat ammattilaisille

Parhaat joulutuotteet ja joulureseptiikka ammattikeittiöihin, leipomoihin ja teollisuuteen yhdessä paketissa. Tältä sivulta löydät kätevästi joulun ruoka- ja leivonnaispakasteiden tuunausvinkit, tarjoiluehdotukset, juhlapöydän juustojen temperointisuositukset, jouluiset artikkelit, reseptit ja tuotteet ammattikeittiöihin, leipomoille ja teollisuuteen suunniteltuna. Alkuruoista kokoustarjoiluihin ja artesaanileipomoista suurtalouskeittiöihin, tämä on joulusivu ammattilaisille.

Ruoka- ja leivonnaistuotteet

Valion herkulliset ja monipuoliset joulutuotteet helpottamaan joulutarjontasi suunnittelua ja toteutusta. Kaikki sesongin tuotteet joulun ruoka- ja leivonnaispakasteista glögeihin, tuunausvinkit torttuaihiosta täytteisiin ja tarjoiluehdotukset joululaatikoista himosilakoihin, kaikki yhdellä sivulla.

Joulureseptiikkaa ammattikeittiölle

Jouluiset alkuruoat, pääruoat, makeat tarjottavat, juustot sekä kokous- ja kahvitarjoilut klassiseen tai modernimpaan makuun. Joulun makumaailmoja lännestä itään HoReCa-alan ammattilaisille. Food Service-reseptien lisäksi inspiroivaa joulureseptiikkaa myös leipomoille ja teollisuuteen.

Joulureseptiikkaa leipomoille

Mitä olisikaan joulu ilman joululeivonnaisia. Niin herkullisia ja suussa sulavia leivonnaisia olemme valinneet tähän reseptikokoelmaan, että tuskin kukaan malttaa olla herkuttelematta joulunaikana.

Kiireistä sesonkiarkea helpottavia vinkkejä

Ajankohtaiset artikkelit ja blogi ovat täynnä lisämyynti-ideoita ja kiireistä sesonkiarkea helpottavia vinkkejä. Keittiömestarimme ja leipomokonsulttimme vinkit auttavat joulusesongin kiireessä.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi