Joulun ideat ammattilaisille

Joulun ruoka- ja leivonnaispakasteet tuunausvinkkeineen sekä sesongin reseptit ja tarjoiluehdotukset ammattikeittiöihin, leipomoille ja teollisuuteen suunniteltuina. Alkuruoista kokoustarjoiluihin ja suurtalouskeittiöistä artesaanileipomoihin, tämä on joulusivu ammattilaisille.

Ruoka- ja leivonnaistuotteet

Valion herkulliset ja monipuoliset joulutuotteet helpottavat joulutarjontasi suunnittelua ja toteutusta. Valmiit joulun ruoka- ja leivonnaispakasteet sekä kaikki tarvitsemasi laadukkaat perusraaka-aineet saat meiltä yhdessä ja samassa kuormassa.

Joulun ruoka- ja leivonnaistuotteet

Joulureseptiikkaa ammattikeittiölle

Jouluiset alkuruoat, pääruoat, jälkiruoat ja makeat tarjottavat, juustot sekä kokous- ja kahvitarjoilut klassiseen tai modernimpaan makuun. Joulun makumaailmoja lännestä itään HoReCa-alan ammattilaisille.

Alkuruoat
Pääruoat
Jälkiruoat ja makeat tarjottavat
Joulun juustotarjoilut
Jouluiset kahvi- ja kokoustarjoilut

Joulureseptiikkaa leipomoille

Mitä olisikaan loppuvuoden juhla-aika ilman leivonnaisia? Olemme koonneet jouluisen herkullisia ja suussasulavia reseptejä eri tyyppisistä levonnaisista: makeita pikkuleipiä, kahvileipiä ja kakkuja sekä jouluista leipää.

Joulureseptiikkaa leipomoille

Kiireistä sesonkiarkea helpottavia vinkkejä

Ajankohtaiset artikkelit ovat täynnä lisämyynti-ideoita ja kiireistä sesonkiarkea helpottavia vinkkejä. Keittiömestarimme ja leipomokonsulttimme vinkit auttavat joulusesongin kiireessä.

Joulu valmistuu hyvissä ajoin
Inspiraatiota pikkujoulujen tarjontaan ja makumaailmaan!
Joulun myyntivaltti - syötävät lahjat
Kala maistuu joulupöydässä