Joulutorttu kirsikkatäytteellä

Joulun ruoka- ja leivonnaistuotteet

Juhlasesongin parhaista tuotteista on helppo rakentaa asiakkaille maistuva joulu. Laadukkaat joulun ruoka- ja leivonnaispakasteet ja muut kausituotteet ammattikeittiöihin ja leipomoihin, nyt kaikki yhdeltä sivulta.

Valion paistovalmiit joulutortut

Valion tähtitorttuaihio on nopea ja monikäyttöinen tuote, jonka päälle taipuu niin makeat kuin suolaiset täytteet. Paistoa vaille valmiit luumutäytteiset tortut ovat erinomainen apu kiireiseen arkeen, kun kyseessä ovat tuotteet, jotka soveltuvat vitriiniin, kahvi- ja kokoustilaisuuksiin sekä lounaan jälkiruoaksi.

Käyttöohjeet: Sulata huoneenlämmössä n. 1 h tai yön yli kylmiössä. (Annostele täyte.) Paista kiertoilmauunissa 200-220 °C 10-15 min. Tuotteet voidaan paistaa myös jäisinä. Koristele paiston jälkeen. Säilytys: -18 °C.

Valion juhlakakku

Valio juhlakakun loistava makuyhdistelmä hemmottelee asiakkaitasi. Tumman kakkupohjan päällä on rahka-jogurttikerros, ja leivoksen viimeistelee maistuva vaalea glögihyytelöpinta. Helppokäyttöinen tuote on sulattamalla valmis tarjolle, leivosriveistä voit leikata halutun kokoisia annospaloja. Tuote on laktoositon ja se on helppo koristella esimerkiksi suklaalla, joulun mausteilla sekä raikkailla hedelmillä ja marjoilla.

Valion paistonkestävät joulutäytteet 

Valio luumumarmeladi on laadukas ja kiitelty täyte, se ei räisky ja säilyttää kauniin kiiltonsa paistossa. Soveltuu erinomaisesti joulutorttuihin ja muihin joululeivonnaisiin. Tuotteen voi halutessaan ohentaa kastikkeeksi. Runsas luumun maku tuo säästöä käyttömäärissä.

Valio kirsikkatäyte on täyteläinen ja laadukas premium-tuote, joka sisältää herkullisia kirsikan paloja. Paistonkestävä, helposti levittyvä ja pursotettava täyte soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai mm. rahkan sekaan, täytekakkuihin, jouluhalkoon ja muffinsseihin. Erinomainen ohennettuna sherryllä juustojen makupariksi.

Valio viikunatäyte helposti levittyvä ja pursotettava, paistonkestävä täyte, joka sopii monipuolisesti leivontaan, ruoanlaittoon tai lisukkeeksi, sekä tietenkin sellaisenaan herkullista. Makeiden jälkiruokien ja leivonnaisten lisäksi voit maustaa viikunatäytteellä esimerkiksi kastikkeita kana- ja liharuokien kanssa. Lisäksi viikuna sopii erityisen hyvin Valio AURA® sinihomejuuston makupariksi.

Valio gluteeniton omenatasku

Valio gluteeniton omenatasku on kypsä ja gluteeniton tarjottava, joka sopii moneen eri tilanteeseen. Helppokäyttöinen tuote, jota voi myös koristella mielen mukaan. Sisältää runsaasti omenatäytettä ja on pakattu 5 kpl:n alustoille. Tuote on gluteenittomuuden lisäksi myös laktoositon ja kananmunaton.

Valmiiksi kypsennetty riisipuuro

Mehevä, valmiiksi kypsennetty riisipuuro säästää aikaa ja vapauttaa henkilökunnan muihin juhlavalmisteluihin. Pakattu käteviin 2 kg pusseihin, jossa tuote on helppo lämmittää. Valmiiksi kypsä puuro soveltuu erinomaisesti myös jälkiruokiin, kuten Afroditen riisiin. Tuote on laktoositon ja gluteeniton.

Valio luumu-rusinakeitto ja glögit

Ei puurojuhlaa ilman Valion luumu-rusinakeittoa. Valio luumu-rusinakeitto on jo perinteiseksi muodostunut herkullinen loppuvuoden kausikeitto, joka kruunaa riisipuuron tai talviset jälkiruoat.

Valion glögit ovat klassikoita ja valikoimastamme löytyy tumma, vaalea ja sokeriton glögi. Useimmat haluavat glöginsä aina manteilla ja rusinoilla, mutta glögillä voi maustaa vaikkapa vinegretten. Valio Hehku® on ihastuttava, mausteinen vaihtoehto glögille. Siinä maistuu neilikka, kaneli, kirsikka, vaniliini ja rommiaromi.

Valio joululaatikot

Makutesteissä asiakkaiden suosikeiksi nousseet Valion joululaatikot ovat todellinen joulun helpotus. Sulata ja kuumenna – valmista tarjottavaksi joulun noutopöytään. Valmiiksi kypsien peruna-, lanttu- ja porkkanalaatikoiden käyttöohjeet ovat samat kaikissa: Poista suojakalvo vuoan päältä. Esilämmitä uuni. Kuumenna sulatettuna kiertoilmauunissa 150 °C n. 1 h. Kuumenna jäisenä kiertoilmauunissa 130 °C n. 1 h 40 min.

Kypsentämätön Valio imelletty perunalaatikko eroaa käyttöohjeeltaan hiukan muista: Kypsennys sulatettuna kiertoilmauunissa 120 °C 1½ - 2 h. Peitä kannella, jos pinta liikaa väriä. Paista ensin kansi päällä n. 20 min ja sen jälkeen ilman kantta. Alhainen lämpötila antaa maukkaimman paistotuloksen ja ehkäisee laatikon kuohumista paiston aikana.

Vinkki: Upottamalla ennen paistoa laatikoiden pintaan reiluja nokareita voita, on lopputulos entistä herkullisempi.

Energiatarpeesi