Laktoositon joulu

Perinteiset jouluruoat syntyvät helposti laktoosittomina Valio Eila® tuotteita käyttämällä. Laktoosittomat Valio Eila® tuotteet sopivat ruoanlaittoon aivan yhtä hyvin kuin laktoosia sisältävät, joten voit huoletta korvata reseptissä olevan kerman, voin tai muun Valion tuotteen vastaavalla Valio Eila® tuotteella.

Laktoosittomat alkupalat

Valmista joulun alkupalapöytään herkullista laktoositonta piimäjuustoa, pehmeää lohimoussea ja vispaa rosollin kermavaahtokastike laktoosittomasta Valio kuohukermasta.

Laktoosittomat pääruoat

Riisipuuro, joululaatikot ja muut joulun pääruoat muuttuvat käden käänteessä laktoosittomiksi, kun käytät valmistuksessa Valio Eila® maitojuomaa.

Katso kaikki laktoosittomat joulureseptit

Laktoosittomat jälkiruoat

Laktoositon ruokavalio ei tarkoita joulun herkullisista jälkiruoista luopumista. Perinteiset piparkakut ja taatelikakku syntyvät helposti laktoosittomina Valio Eila® voita käyttämällä. Ihanassa luumuisessa rahkakerroskakussa maistuvat muun muassa Valio maustettu rahka luumu-kaneli ja kuohukerma – laktoosittomina totta kai.

Katso kaikki laktoosittomat joulureseptit

Vaihtoehtoja jouluaaton menuihin

Jouluaaton menun voit rakentaa oman maun mukaan. Perinteinen joulumenu sisältää kaikki klassikot rosollista joulukinkkuun. Modernissa joulumenussa joulun tutut maut tarjoillaan uudella tavalla. Stressitön joulumenu maistuu juhlavalta, mutta syntyy nopeasti ja vähällä vaivalla. Joulu maistuu herkulliselta myös kasvissyöjän ja gluteenitonta ruokavaliota noudattavan joulupöydässä. Löydä ehdotuksemme myös luomu jouluresepteihin. Millainen on sinun joulumenusi?

Parhaat ideat jouluun »

Energiatarpeesi