Pikkujoulujen juustotarjotin voi yllättää

Pikkujoulukausi on täällä ja samoin Valio Koekeittiön yllättävät pikkujoulun juustotarjoiluvinkit! Kokeile tällä kertaa juustojen makupareina jotain aivan uutta ja yllätä makuhermosi.

Trendikäs tuore taateli kohtaa AURA® juuston

Ihanan suolainen Valio AURA® juusto ja makeat taatelit ovat kuin luotuja toisilleen. Taateli on tutuin meille joulun perinteisestä taatelikakusta, mutta wau, miten hyvin se sopiikaan sinihomejuuston kanssa. Saat mahtavan pikkuherkun juustotarjottimelle helposti.

Osta mahdollisimman tuoreita ja pehmeitä taateleita – joulunaikaan niitä on monessa kaupassa myös irtomyynnissä. Tee taateleihin viilto, poista kivi ja täytä AURA juustolla. Ripottele päälle vielä rouhittua saksanpähkinää ja pikkujoulujen ihanin herkku on valmis!

Juustotarjottimen yllättäjät

Mitäpä jos tarjoaisit juustojen kaverina juustolautasella jotakin perinteistä ja jotakin yllättävää? Valio Koekeittiöllä testasimme ennakkoluulottomasti uusia makupareja Valion pitkään kypsytetyille herkuttelujuustoille. Ohessa muutama pikkujoulun juustolautasille sopiva yllätys AURA taateleiden rinnalle.

Kandeeratut veriappelsiinit & Valio Mustaleima™

Pese veriappelsiinit hyvin kuumalla vedellä ja harjalla. Leikkaa viipaleiksi. Laita vieri viereen leivinpaperille uunipellille. Valuta päälle hiukan hunajaa tai vaaleaa siirappia. Kuivaa uunissa n. 100 asteessa yön yli. Herkuttele veriappelsiinit ja Valio Mustaleima™ yhdessä.

Marsipaani & aromikas Valio Salaneuvos® Vanhempi

Marsipaani ja marsipaani-suklaamakeiset ovat alkaneet löytää jo Suomessakin joulunajan herkuttelutarjoiluihin. Makeaa mantelimassaa ja marsipaania kannattaakin kokeilla myös maukkaan Valio Salaneuvos® Vanhempi goudajuuston kanssa. Ne muodostavat taivaallisen makuparin, jossa makeus tasapainottaa sopivasti juuston suolaisuutta.

Trendikäs lakritsi & Valio AURA®

Voimakasaromisen ja vahvan Valio AURA® sinihomejuuston kaveriksi yllättävän ihana maku on trendikäs lakritsi — mitä tuoreempi ja pehmeämpi laku on, sitä paremmalta se maistuu sinihomejuuston rinnalla. Myös herkullinen lakritsikastike sopii tämän juuston kanssa. Valitsemalla pidempään kypsyneen Valio AURA® Gold -version, on sinihomejuuston maku vieläkin intensiivisempi.

Herkullisia pikkujouluhetkiä!