Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää...
kesäilta puutarhassa

Ihana kesä yhdessä pöydässä

Pitkät päivät ja valoisat illat ovat täällä: kesä voi alkaa! Herkullinen kesäruoka nostaa hymyn huulille. Grillissä kuumenevat monet herkut mehevistä hampurilaisista grillivartaisiin ja kasvisnyytteihin. Kotimaiset kasvikset ja marjat pyöräytetään kesäkeittiössä helpoiksi herkuiksi. Leipuri kruunaa kakkunsa samana päivänä poimituilla mehukkailla marjoilla.

Kesäaamuina ehtii nauttia rennosta tunnelmasta pidemmän kaavan mukaan. Kesään kuuluvat myös mökkiviikonloput, joihin fiksu varautuu vaikkapa vinkkiemme avulla. Juhannus, rippijuhlat ja muut juhlat järjestetään rennolla otteella ja helpoilla herkuilla. Palaa ihmeessä tutkimaan reseptejämme ja vinkkejämme uudestaankin kesän mittaan!

Hampurilainen joka tilanteeseen

Hampurilainen on helppo kesäruoka, joka taipuu kaikenlaisiin ruokavalioihin ja tilanteisiin. Valmistat sen helposti myös mökillä ja grillaten. Jokainen voi koota itselleen mieluisimman hampurilaisen, kun valikoit pöytään runsaasti houkuttelevia täytteitä. Katso kattavat vinkit ja reseptit hampurilaisiin. Pidä grilli kuumana muidenkin grillausideoidemme avulla.

Kesäaamut

Voiko ihanammin päivän enää alkaa, kuin maittavalla aamiaisella? Kiireettömiä kesäaamuja riittää, joten kokosimme herkulliset ja helpot ideat yhteen. Nappaa tästä hyvä aamiainen, kokeile ja poimi omat suosikkisi! Kesä on myös hyvä vuodenaika tehdä tuorepuuro tai smoothie. Helpoimmillaan poimit ainekset suoraan omasta marjapuskasta. Oikoreitin tarjoavat valmiit smoothiet ja tuorepuurot – luomuna, jogurtilla kruunattuna tai kokonaan kasvipohjaisista aineksista valmistettua.

Helpot kesäherkut

Kesäherkuttelussa ei kuulu stressata! Tuoreet ja raikkaat raaka-aineet asetellaan vuokaan, maljaan ja lautaselle rennoilla resepteillä. Jäätelö nautitaan tänä kesänä piirakan muodossa. Kesällä pääosassa ovat kotimaiset marjat: raparperi, mansikka ja mustikka. Kesä on myös muurinpohjalettujen aikaa. Helpoilla kesäherkuilla ilahdutat itseäsi, läheisiäsi ja kyläilijöitä aina uudestaan.

Kesä maitotilalla

Toukokuu merkitsee lehmille laidunkauden alkamista. Valiolaiset maitotilat järjestävät sen kunniaksi Laitumellelasku-tapahtumia kuudella paikkakunnalla ympäri Suomen. Eläinten hyvinvointi on oleellinen osa Valion vastuullista tapaa toimia. Tänä vuonna käynnistetty, eläinten hyvinvointia edistävä laatu- ja tuotantotapauudistus on kuin lehmien sote.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi