Vain elämää-päivä Satulinnassa –kisan säännöt

 

Syö #yhdessäpöydässä kuin Vain elämää -tähtiartisti: voita päivä Satulinnassa Hirvensalmella 18.–19.11.2017, Vain elämää -sarjan tutuissa maisemissa. Kerro meille, keiden viiden sinulle tärkeän ihmisen kanssa haluaisit kokoontua Satulinnaan viettämään omaa Vain elämää -päivääsi ja miksi. Jaatteko yhteisiä biisimuistoja? Haluaisitko kokea ikimuistoisen aterian uudestaan? Onko viime tapaamisesta vierähtänyt tovi?

1. Järjestäjä
Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 
Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kisa alkaa 1.9.2017 ja päättyy 22.10.2017

3. Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta. Kilpailuun eivät voi osallistua kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olevien yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä. Valio voi hyödyntää kilpailuvastauksia omassa markkinoinnissaan. 

4. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan seuraavasti:
Kertomalla meille, keiden viiden tärkeän ihmisen kanssa haluaisit kokoontua Satulinnaan viettämään omaa Vain elämää -päivääsi 18.–19.11.2017 ja miksi. Kisaan voi osallistua valio.fi/yhdessapoydassa -sivulla  1.9.-22.10.2017 tai Valion Facebok-sivulla kommentoimalla viikottain julkaistaviin kisapostauksiin. Postaukset julkaistaan 1.9., 8.9., 15.9., 22.9., 29.9., 6.10., 13.10. ja 20.10. Vastauksen on oltava hyvän maun mukainen.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Valio valitsee palkinnon voittajan 23.10. Pääpalkintona on oma Vain elämää-päiväsi Satulinnassa viiden valitsemasi henkilön kanssa.

Palkinto sisältää:
- matkat tarvittaessa Mikkeli-Hirvensalmi-Mikkeli, palkinto ei sisällä muita kuljetuksia
- majoitukset Satulinnassa
- ateriat (1 x lounas, 1 x illallinen ja 1 x aamiainen).
- päivän muu sisältö (esim. aktiviteetit) muokataan voittajan toiveiden mukaisesti Valion ehdotuksien pohjalta ja tarkennetaan voittajan kanssa myöhemmin.

Voitto on henkilökohtainen voittajalle ja hänen valitsemalleen seurueelle. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Valio ei vastaa voittajalle mahdollisesti muista syntyvistä kuluista palkintoon liittyen. Valio ei vakuuta palkintotilaisuutta ja siihen osallistuvia. Kunkin voittajaryhmässä tulee itse huolehtia vapaa-ajan, tapaturma- tai matkavakuutuksesta.

6. Henkilötiedot

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Rekisteriseloste

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi