Ikimuistoinen aamiainen #yhdessäpöydässä – Facebook-kisan säännöt

Haluaisitko voittaa ikimuistoisen aamiaisen Helsingin Suomenlinnan historiaa huokuvissa maisemissa, ylvään Suomen Joutsenen kannella Turussa tai jylhässä Repoveden kansallispuistossa? Pelastimme ja kunnostimme kolme pöytää yhteisiä ruokahetkiä varten ja ne ovat valmiita vastaanottamaan ensimmäiset vieraansa aamiaisten merkeissä. Voit voittaa ikimuistoisen aamiaisen #yhdessäpöydässä kertomalla Valion Facebookin kisapostauksissa keiden 4–6 tärkeän ihmisen kanssa ja miksi haluaisit pöydän suviset antimet jakaa.

1. Järjestäjä
Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 
Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kisa alkaa 22.6.2017 ja päättyy 11.7.2017, kisassa on mahdollisuus osallistua kolmeen aamiaiskisaan Valion Facebook-sivun kisapostauksissa seuraavasti: 

Aamiainen Helsinki, Suomenlinna 1.7.2017:  Postauspäivä 22.6., kilpailu voimassa Valion Facebookissa to 22.6 – ti 27.6 klo 23.59

Aamiainen Turku, Suomen Joutsen 8.7.2017: Postauspäivä 27.6., kilpailu voimassa Valion Facebookissa ti 27.6 – ti 4.7 klo 23.59

Aamiainen Repovesi, Repoveden kansallispuisto 15.7.2017: Postauspäivä 3.7., kilpailu voimassa Valion Facebookissa ma 3.7 – ti 11.7 klo 23.59

3. Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä. Valio ei tule hyödyntämään kilpailuvastauksia muuhun kuin voittajien kontaktointiin. 

4. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan Facebookissa seuraavasti:
kerro kisapostauksen kommenttikentässä keiden 4–6 tärkeän ihmisen kanssa haluaisit kesäisen aamiaispöydän jakaa (kts. postausaikataulu kohdasta kampanja-aika.) Vastauksen on oltava hyvän maun mukainen.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Valio valitsee aamiaisten voittajat kunkin kilpailuajan päätyttyä. Pääpalkintona on ikimuistoinen aamiainen paikassa, jossa vain harvat pääsevät aamiaista syömään. Voitto on henkilökohtainen voittajalle ja hänen seurueelleen. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Valio ei vastaa voittajalle mahdollisesti syntyvistä matka- ja majoituskuluista.

6. Henkilötiedot

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Rekisteriseloste

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

 

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi