Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää...

 

Valio Luomu & ravintola Grön Sinebrychoffin puiston torni arvonnan säännöt

Tänä kesänä luomu tulee lähelle, aivan Helsingin keskustaan, kaupunkilaisten kulkureittien varrelle. Paikkoihin, jotka kaikki tuntevat, mutta joissa vain harva on päässyt käymään. Oletko aina halunnut päästä käymään Sinebrychoffin puiston tornissa? Nyt se on mahdollista, kun Valio Luomu ja ravintola Grön avaavat kesän toisen viikon ravintolansa Sinebrychoffin puiston torniin 4.-6.6., jonne voit voittaa ainutlaatuisen VIP-illallisen kahdelle. 

1. Järjestäjä
Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 
Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Sinebrychoffin puiston torni: Kisa alkaa 22.5.2018 ja päättyy 27.5.2017, voittoillallinen on 4.- 6.6.

3. Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta. Kilpailuun eivät voi osallistua kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olevien yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä.

4. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla arvontapostaukseen Valion Facebok-sivulla ja vastaamalla kysymykseen kenelle haluaisit tarjota illallisen ainutlaatuisessa paikassa.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Valio arpoo kaikkien osallistuneiden kesken 16 kpl kahden hengen VIP-illalliskutsua 4.- 6.6. järjestettävään illallistilaisuuteen Sinebrychoffin puiston tornissa heti osallistumisajan jälkeen seuraavasti:

4 VIP-illalliskutsua 4.6. illalliselle
6 VIP-illalliskutsua 5.6. illalliselle
6 VIP-illalliskutsua 6.6. illalliselle

Palkinto sisältää illallisen kahdelle.

Voitto on henkilökohtainen voittajalle. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Valio ei vastaa voittajalle mahdollisesti syntyvistä muista kuluista palkintoon liittyen, esim. matkat paikan päälle.

Huomioitavia asioita: Sinebrychoffin puiston torniin ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua. Suhtaudumme vakavasti ruokahävikkiin ja pyrimme minimoimaan sitä. Tästä syystä pidätämme oikeuden veloittaa ravintolaillallisen raaka-aineiden kustannuksen niiltä voittajilta, jotka eivät ilmoita mahdollisesta esteestä palkinnon lunastamisessa viimeistään 6 tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Tilaisuuksissa voidaan ottaa kuvia, joita Valio voi käyttää markkinoinnissaan.

6. Henkilötiedot

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Rekisteriseloste

7. Facebook

Kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja ja sääntöjä. Kampanja ei millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikista kampanjaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi