#Yhteisiinhetkiin -kuvakisa 9.-28.12.2016

 

KUVAKILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Kilpailuun osallistuminen

Osallistut kuvakisaan seuraavasti:
• jakamalla Instagram-kuvan joulun yhteisistä herkutteluhetkistä ja lisäämällä kuvan oheen hashtagin #yhteisiinhetkiin.
Mikäli kuvassasi esiintyy henkilö, käyttäjä on velvollinen hankkimaan kyseiseltä henkilöltä nimenomaisen suostumuksen kuvan lähettämiseen tähän kilpailuun. Osallistuaksesi kilpailuun Instagram-profiilin tulee olla avoin.

2. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

3. Kampanja-aika

Kisa alkaa pe 9.12.2016 ja päättyy su 28.12.2016 klo 23.59

4. Osallistumiskelpoisuus ja kuvat

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta. Jättämällä työn kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan on oltava hyvän maun mukainen.
Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista töistä tai niiden sisällöstä. Valio voi pyytää lupaa saada jakaa kilpailukuvan omalla Instagram-tilillään  Muissa yhteyksissä Valio ei tule kilpailutöitä hyödyntämään. 

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Valio arpoo voittajat kampanja-aikana viikottain kaikkien #yhteisiinhetkiin-kuvien kesken 20 kpl Finnkinon leffalippupaketteja (2 lippua/voitto). Voitto on henkilökohtainen ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

6. Henkilötiedot 

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

 

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi