Valio Onni tuotteiden arvonta 2.11.-5.12.

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 
Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

2.11.-5.12.2018

3. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua 2.11.–5.12.2018 kommentoimalla @monnapursiainen, @monikalindeman, @docemilia tai @hillasblog arvontapostaukseen Instagramissa. Arvontapostauksen tunnistaa merkinnöistä kaupallinen yhteistyö #valioonni, #valiofi, @valio_fi sekä #arvonta. Osallistumisajan päätyttyä Monna Pursiainen, Monika Lindeman, Docemilia ja Hillasblog arpovat voittajat (1 kpl / vaikuttaja) kaikkien osallistujien kesken aikavälillä 2.11-5.12.2018 seuraavanlaisesti: Monna Pursiainen 14.-17.11, Monika Lindeman 16.-19.11, DocEmilia 2.-5.12, Hillasblog 2.-5.11. Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän päivän sisällä, on Monna Pursiaisella, Monika Lindemanilla, Docemilialla ja Hillasblogilla oikeus arpoa uusi voittaja.

5. Palkinnot

Arvonnan palkintona arvotaan yhden kuukauden Onnit (30kpl/vaikuttaja) siten, että Monna Pursiainen, Monika Lindeman, Docemilia ja Hillasblog arpovat kukin yhden palkinnon, joka sisältää kuukauden Onnit (30kpl). Kunkin palkinnon arvo on 28,50 €. Voittajalle ilmoitetaan voitosta Monna Pursiaisen, Monika Lindemanin, Docemilian ja Hillasblogin lähettämällä direct-viestillä Instagramissa seuraavien viikkojen aikana: Monna Pursiainen vko 46, Monika Lindeman vko 47, Docemilia vko 49 ja Hillasblog vko 45. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

6. Henkilötiedot 
Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti:
Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste 

7. Muuta huomioitavaa
Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä. Valio ei hyödynnä kilpailuvastauksia muuhun kuin voittajien kontaktointiin. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

 

Energiatarpeesi