Ikimuistoinen aamiainen #yhdessäpöydässä – Facebook-kisan säännöt

Haluaisitko voittaa ainutlaatuisen aamiaisen Helsingin edustalla Rysäkarin merellisissä maisemissa, Olavinlinnan historiaa huokuvissa holveissa tai jylhillä Kolin kallioilla? Pelastimme ja kunnostimme kolme pöytää yhteisiä ruokahetkiä varten ja ne ovat valmiita vastaanottamaan tämän kesän ensimmäiset vieraansa aamiaisten merkeissä. Voit voittaa ikimuistoisen aamiaisen #yhdessäpöydässä kertomalla Valion Facebookin kisapostauksissa keiden 4–6 tärkeän ihmisen kanssa ja miksi haluaisit pöydän suviset antimet jakaa.
 
1. Järjestäjä
Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 
Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.
 
2. Kampanja-aika
Kisa alkaa 16.6.2018 ja päättyy 15.7.2018. Kisassa on mahdollisuus osallistua kolmeen aamiaiskisaan Valion Facebook-sivujen kisapostauksissa seuraavasti:
 


3. Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.
 
4. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistutaan Valion Facebook-sivulla seuraavasti:
Kerro kisapostauksen kommenttikentässä keiden 4–6 tärkeän ihmisen kanssa ja miksi haluaisit kesäisen aamiaispöydän jakaa (kts. postausaikataulu kohdasta kampanja-aika.) Vastauksen on oltava lain, moraalin ja hyvän maun mukainen.
 
5. Voittajien valinta ja palkinnot
Valio valitsee aamiaisten voittajat kunkin kilpailuajan päätyttyä. Pääpalkintona on ikimuistoinen aamiainen paikassa, jossa vain harvat pääsevät aamiaista syömään. Voitto on henkilökohtainen voittajalle ja hänen seurueelleen. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Valio ei vastaa voittajalle mahdollisesti syntyvistä matka- ja majoituskuluista. Valio sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
 
6. Henkilötiedot 
Kisaan osallistuneiden sekä kisan voittajien kanssa aamiaiseen osallistuvien henkilöiden henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti:
Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste​

Valio käsittelee lisäksi tietoja kilpailun voittajien sekä näiden kanssa aamiaiseen osallistuvien henkilöiden mahdollisista erityisruokavalioista. Käsittelyssä noudatetaan edellä viitattuja periaatteita.  
 
7. Muuta huomioitavaa
Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä. Valio ei hyödynnä kilpailuvastauksia muuhun kuin voittajien kontaktointiin. Voittoaamiaisilla on mukana Valion valokuvaaja, ja Valiolla on oikeus käyttää aamiaisilla otettuja valokuvia Valion markkinoinnissa.

Nämä säännöt koskevat kaikkia kampanjan osallistujia. Nämä säännöt ja Valion niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi