Valio Plus akatemia™

Lasten ja nuorten liikunnan tukena

Valio Plus Akatemia™ tukee lasten ja nuorten hyvinvointia jakamalla stipendejä ja edistämällä terveellisiä elämäntapoja. Tuemme urheilijoita, joukkueita ja koululaisia ympäri Suomen. Kummeinamme toimivat tänä vuonna Teemu Selänne, Kiira Korpi, Sami Hyypiä ja Joel Pohjanpalo. He kannustavat suomalaisia lapsia ja nuoria terveellisen ruuan ja monipuolisen liikunnan pariin.

Kummit kannustavat!

Valio Plus Akatemia® ohjelman kummit - Sami Hyypiä, Kiira Korpi, Joel Pohjanpalo ja Teemu Selänne - kannustavat lapsia ja nuoria liikunnan ja terveellisten elämäntapojen pariin. Seuraa kummien kuulumisia ja vinkkejä tällä sivustolla!

Tutustu kummeihimme:

Jalkapallolupaus & superlahjakkuus

Jalkapallolupaus Joel "Jolle" Pohjanpalo on superlahjakkuus, joka pelaa jalkapalloa suurella sydämellä. 18-vuotiaan HJK-hyökkääjän intohimo lajiin näkyy hyvänä fiiliksenä vaikkapa maalin jälkeisissä tuuletuksissa. Jolle etenee kohti tavoitteitaan kovalla harjoittelulla ja kurinalaisuudella, unohtamatta terveellistä ruokaa ja läheisten tukea. Vaikka Jollelle jalkapallo on kaikki kaikessa, hän on hoitanut myös kouluhommat kunnialla. Energinen ja kunnianhimoinen Jolle onkin oiva esikuva pienille ja vähän isommillekin urheilijoille.

 

Sinnikäs, päämäärätietoinen ja positiivinen

Sinnikäs, päämäärätietoinen ja positiivinen - tätä kaikkea on taitoluistelija Kiira Korpi. Kiira on tehnyt sisukkaasti työtä tavoitteidensa eteen ja saavuttanut paljon. Kokemuksensa kautta hän tietää, että itsestään huolehtiminen ja terveellinen ruoka auttavat eteenpäin ja pitävät kunnossa. Tervehenkinen ja positiivinen Kiira onkin loistava esikuva erityisesti tytöille ja nuorille naisille.

 

Kaikkien aikojen suomalaisjääkiekkoilija

Teemu Selänne on kaikkien aikojen suomalaisjääkiekkoilija, jonka saavutukset ovat vailla vertaa. Teemu on tähtipelaaja, mutta myös isä ja hyväntekijä, jonka sydäntä lähellä on lasten ja nuorten hyvinvointi. Hän oli mukana perustamassa hyväntekeväisyysyhdistys Finnish Flash ry:tä, joka tukee nuoriso-, nais- ja vammaisurheilua. Teemu toimi maitolähettiläänä jo 80-luvun lopussa, ja on myös aktiivinen Lastenklinikoiden Kummi.

 

Suomalaisen sisun perikuva

Pitkän ja ansiokkaan jalkapallouran tehnyt ja sittemmin valmentajaksi siirtynyt Sami Hyypiä on suomalaisen sisun perikuva. Hänen saavutuksensa ovat tulosta määrätietoisesta ja sinnikkäästä työstä. Sami tietää, kuinka tärkeää itsestään huolehtiminen on urheilijalle, ja hän puhuukin valmentajana hyvästä ruuasta, unesta ja henkisistä voimavaroista. Hän on myös tehnyt jo vuosia työtä nuorten urheilijoiden uran edistämiseksi oman SH4-tukirenkaansa kautta.

 

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi