Kevään kakkujen kuvakisa #valiokakku 9.5. –10.6.2018

Kuvaa äitienpäivään tai kevään juhliin leipomasi kakku ja osallistu kevään herkullisimpaan #valiokakku -kisaan

Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

1. Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla oman kakkukuvansa Instagramissa tai Valion Facebook -sivun seinälle lisäämällä kuvan oheen hashtagin #valiokakku. Kilpailukakun reseptin voi valita joko Valion reseptipalvelun valmiista kakkuohjeista tai kakun voi valmistaa omalla reseptillä. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Jättämällä työn kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin. Kuvan on oltava hyvän maun mukainen. Huom! Instagramissa osallistuessa, tulee Instagram-tilin tulee olla julkinen.

2. Kilpailuaika

Kilpailuun osallistuminen alkaa 9.5.2018 ja päättyy 10.6.2018. Valion raati valitsee viisi parasta kilpailukakkua kisa-ajan jälkeen. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin / Instagramin kautta.

3. Osallistuminen ja kuvat

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, pois lukien Valion työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä kilpailun järjestelyiden kanssa. Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista töistä tai niiden sisällöstä. Valio varaa oikeuden jakaa kilpailukuvia Facebookissa ja Instagramissa. Muissa yhteyksissä Valio ei tule kilpailutöitä hyödyntämään. Mikäli kuvassasi esiintyy henkilö, kuvan lataaja on velvollinen hankkimaan kyseiseltä henkilöltä nimenomaisen suostumuksen kuvan lähettämiseen tähän kilpailuun.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Palkintona on 3 kpl 30 euron lahjakorttia Kinuskikissan toivepuotiin (https://toivepuoti.kinuskikissa.fi/) sekä 2 kpl Sini Visan leivontakirjaa signeerauksella  Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin. Palkinnot toimitetaan postitse.

6. Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön. Kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja käytetään ainoastaan palkintojen lähettämiseen.

6. Henkilötiedot 

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

8. Facebook

Kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja ja sääntöjä. Kampanja ei millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikista kampanjaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

Suoramarkkinointirekisteriseloste

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi