Koskenlaskija korpikokkaaja-kuvakisa
25.9.–19.11. valio.fi/koskenlaskija-sivuilla

 

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Koskenlaskija kuvakisa on voimassa 25.9.–19.11.2017 

3. Osallistumisoikeus ja työt

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Jättämällä kuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan on oltava hyvän maun mukainen.

Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista töistä tai niiden sisällöstä. Valio varaa oikeuden linkittää kuvat valio.fi/koskenlaskija -sivulle ja jakaa kilpailukuvia Facebookissa ja Instagramissa. Muissa yhteyksissä Valio ei tule kilpailutöitä hyödyntämään. 

4. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan seuraavasti:
• Lataamalla kuvan luontohetkestä tai metsäretkeltä valio.fi/koskenlaskija -sivuilla.

Mikäli kuvassasi esiintyy henkilö, kuvan lataaja on velvollinen hankkimaan kyseiseltä henkilöltä nimenomaisen suostumuksen kuvan lähettämiseen tähän kilpailuun. Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee antaa yhteystietosi etunimi, sukunimi ja email-osoite.  

  5. Voittajien valinta ja palkinnot

Valio raati valitsee kilpailun aikana kaikkien kilpailuun osallistuiden kesken voittajat 24 leffalippupaketille (2 lippua/pkt) sekä valitsee kilpailuajan päätyttyä pääpalkintojen voittajat. Pääpalkintona on kaksi 100 euron lahjakorttia Partioaittaan. Voitto on henkilökohtainen ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. 

6. Henkilötiedot 

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Suoramarkkinointirekisteriseloste

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi