Valio PROfeel® #treeniapuri -kuvakisan säännöt

 

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 11.1.16 ja päättyy 29.2.16

3. Osallistumisoikeus ja työt

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Jättämällä työn kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan on oltava hyvän maun mukainen.

Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista töistä tai niiden sisällöstä. Valio varaa oikeuden jakaa edelleen Instagramissa viikottain parhaaksi valitun kilpailukuvan. Muissa yhteyksissä Valio ei tule kilpailutöitä hyödyntämään. 

4. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan seuraavasti:
• jakamalla Instagram-kuva, jota on inspiroinut Valio PROfeel Treeniapuri. Treeniapuri on ladattavissa ilmaiseksi matkapuhelimelle osoitteessa www.valio.fi/profeel tai sitä voi käyttää suoraan myös osoitteessa www.valio.fi/profeel/treeniapuri. 
• lisäämällä kuvan oheen hashtagin #treeniapuri

Mikäli kuvassasi esiintyy henkilö, käyttäjä on velvollinen hankkimaan kyseiseltä henkilöltä nimenomaisen suostumuksen kuvan lähettämiseen tähän kilpailuun. Osallistuaksesi kilpailuun profiilin tulee olla avoin.

  5. Voittajien valinta ja palkinnot

Valion raati valitsee viikoittain parhaat kuvat, joka palkitaan Valio PROfeel kylpypyyhkeellä (arvo n. 13 €). Voitto on henkilökohtainen ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. 

6. Henkilötiedot 

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi