Koskenlaskija #korpikokkaaja -kuvakisa 7.7-10.8.17 Instagramissa

 

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Koskenlaskija kuvakisa on voimassa  7.7-10.8.17.

3. Osallistumisoikeus ja työt

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Jättämällä kuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan on oltava hyvän maun mukainen.

Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista töistä tai niiden sisällöstä. Valio varaa oikeuden linkittää kuvat valio.fi/koskenlaskija-sivulle ja jakaa kilpailukuvia Instagramissa. Muissa yhteyksissä Valio ei tule kilpailutöitä hyödyntämään. 

4. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan seuraavasti:
• jakamalla Instagram-kuvan luontohetkestä tai metsäretkeltä hashtageilla #korpikokkaaja ja  #koskenlaskija. 

Mikäli kuvassasi esiintyy henkilö, kuvan postaaja on velvollinen hankkimaan kyseiseltä henkilöltä nimenomaisen suostumuksen kuvan lähettämiseen tähän kilpailuun. Osallistuaksesi kilpailuun profiilin tulee olla avoin.

  5. Voittajien valinta ja palkinnot

Valio raati valitsee kilpailun aikana kaikkien kilpailuun osallistuiden kesken voittajat 20 leffalippupaketille (2 lippua/pkt) sekä valitsee kilpailuajan päätyttyä pääpalkintojen voittajat. Pääpalkintona on kaksi 100 euron lahjakorttia Partioaittaan. Voitto on henkilökohtainen ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. 

6. Henkilötiedot 

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi