Kaunein navetanpääty -äänestys 13.–26.8.2018

Valioryhmä järjesti valiolaisille maitotiloille valokuvakilpailun teemalla "kaunein navetanpääty". Kilpailu oli avoin kaikille valiolaisille maitotilayrittäjille ja heidän perheenjäsenilleen. Kuviin toivoimme toiminnassa olevia, onnistuneita navettarakennuksia, jotka luovat hyvää mieltä niin omalle väelle kuin ohikulkijoillekin. Navettarakentamisen ammattilaisista koostuva raati valitsi loppukilpailuun 16 parasta kuvaa. Loppukilpailuun valituista navetanpäädyistä voittaja valitaan avoimella äänestyksellä täällä.

Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

1. Osallistuminen

Äänestä omasta mielestäni kauneinta navetanpäätyä 16 finalistiehdokkaasta täällä.

Arvontaan osallistuminen alkaa 13.8.2018 ja päättyy 26.8.2018. Voittaja on eniten ääniä saanut navetanpääty.

3. Osallistuminen

Äänestää voivat kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, pois lukien Valion työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä kilpailun järjestelyiden kanssa.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Äänestäjien on mahdollista osallistua palkintojen arvontaan. Palkintoina arvotaan kaikkien äänestäjien kesken 10 kpl lehmäaiheisia tarjottimia. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin. Palkinnot toimitetaan postitse.

6. Henkilötiedot

Äänestäjien  henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti:
Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste . Äänestykseen ja arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön. 

7. Muuta huomioitavaa

Valio ei hyödynnä äänestysvastauksia muuhun kuin arvonnan voittaneiden  kontaktointiin. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Facebook eikä Instagram sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

 

Energiatarpeesi