Lastenjuhlat - virtuaalisesti

Päätimme Valiolla, ettei vallitseva tilanne voi olla este lastenjuhliin ja iloon kokoontua yhteisen pöydän ympärille. Siksi kehitimme täysin uudenlaisen virtuaalisen pöydän, johon voit kutsua lapsia vanhempineen juhlistamaan syntymäpäiviä tai muuten viettämään iloisia hetkiä yhdessä.

Digitaalisessa pöydässä nautit yhdessäolosta videokuvan sekä mikrofonin välityksellä – te kaikki istutte yhden ison pöydän ympärillä. Virtuaalinen lastenjuhlien pöytä toimii selaimella, eli mitään erikseen asennettavia sovelluksia et tarvitse. Pöydän ympärillä voitte hauskojen juttujen ja virtuaalisen herkuttelun lisäksi heilutella ilmapalloja ja vaikka mitä.

Näin pidät lastenjuhlat virtuaalisesti

  • Katso kuinka helppoa ja hauskaa lastenjuhlien järjestäminen virtuaalisesti voi olla.

Miten luon oman virtuaalisen pöydän?

Luo ensin oma pöytäsi. Pöytäsi on tietoturvallinen: juhlien viettoanne ei tallenneta, ei nauhoiteta ja jokaiselle juhlaseurueelle on oma huone, oman url-osoitteen muodossa. Luotu ns. pöytävaraus säilyy linkin takana, jolloin voitte kokoontua sinne, milloin haluatte. Pöytääsi mahtuu kerrallaan korkeintaan 12 henkilöä.

Jaa pöytävarauksen yksilöllinen linkki kutsutuille ja kutsu heidät näin mukaan. Linkkiä klikkaamalla vieraasi pääsevät pöytääsi omilla laitteillaan ja siinäpä se – sitten olette kaikki virtuaalisesti yhteisen pöydän ympärillä. Ja apropoo: jos kaksi ihmistä on omilla laitteillaan samassa tilassa lähekkäin, voi ääni kiertää. Silloin kannattaa aina toisen mykistää mikrofoni. Olemme myös todenneet, että älypuhelinta paremmin virtuaalipöytä toimii tietokoneen selaimella, ja näet paremmin kaikki pöydän ääressä juhlijat.

Juhlapöytien kapasiteetti on loputon, koska toimimme verkossa. Huomioi kuitenkin, että kotisi verkkoyhteydet saattavat olla kuormittuneita. Jos juhlapöydän käytössä ilmenee haasteita, tarkastathan verkkoyhteytesi tai kokeilet ensisijaisesti liittymistä tietokoneella tai tablet-laitteella.

Viettäkää mukavaa aikaa yhdessä pöydässä, ihan kuten ennenkin!

Kun poikkeuksellinen aika on vihdoin ohi, voit järjestää pienelle päivänsankarille oikein isot juhlat. Lastenjuhlien herkkujen suunnittelun tai maistelun voi aloittaa jo odotellessa.

Syntymäpäivä on monelle pienelle päivänsankarille vuoden kohokohta, jolloin kutsutaan isovanhemmat, serkut ja kummit kylään juhlimaan!

Lastenjuhlat – hauskaa herkuttelua
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›