Lauantai­lounas

Helppoa kotikokkailua ja mutkatonta leivontaa harrastetaan nyt erittäin vilkkaasti. Kun kasvokkaiset kontaktit ovat minimissään, some tarjoaa mahdollisuuden tuntea yhteenkuuluvuutta ja myötäelää isolla porukalla vaikeiden aikojen yli. Valio toteuttaa yhteistyössä ruokavaikuttaja Natalia Salmelan kanssa neljänä lauantaina 11.4. alkaen Instagram-livelähetykset, joissa Nata yllätysvieraineen lähestyy kokkaamista ja leivontaa modernin mutkattomasti. Viimeinen livelähetys toteutetaan lauantaina 2.5.2020.

”Suurin osa sosiaalisesta kanssakäymisestäni tapahtuu ruoan parissa, eikä nykyhetki ole poikkeus. Lähes vuosikymmenen mittaisen blogiurani aikana digiyhteisöstäni on tullut minulle erittäin läheinen. Nyt päästään kymmenien tuhansien ruoan ystävien voimin kokkaamaan, syömään ja viettämään aikaa yhdessä. Ruoka jos mikä yhdistää ihmisiä”, Natalia Salmela kertoo.

Salaattilauantai 2.5.

Kesää kohti mentäessä lautaselle kaipaa tuoretta ja vihreää. Kevään kasvikset taipuvat kunnon lisukkeilla ruokaisaksi lounaaksi, pääroolissa loistavat juustot.

Rouskuva ateria päätetään pehmeään laskuun: jäätelöbuffan järjestäminen onnistuu helposti kotikeittiössä - kesän kunniaksi. Uusista kinuski- ja suklaakermoista keität kätevästi herkulliset lämpimät kastikkeet jätskeille.

Risottolauantai 25.4.

Upean keltainen sitruunarisotto sopii kevääseen täydellisesti. Kerrataan risoton valmistuksen opit ja maistellaan samalla erilaisia juustoja, joista yhtä laitetaan risottoon tuomaan makua.

Pastalauantai 18.4.

Nopea ja helppo kanapasta on rentoa ruokaa parhaimmillaan. Kermaisen täyteläinen kotirahka syntyy helposti ja kätevästi ilman kerman vaahdotusta - ässänä hihassa on Valio Kermarahka.

Pirteä pääsiäislauantai 11.4.

Hienostunut keitto kauden kasviksista sopii erinomaisesti pääsiäisen rennolle lounaalle. Makua tuodaan kunnon nokareella voita ja kermaa. Keiton kaveriksi sopii tietysti tuore leipä, jonka päälle valmistetaan raikkaan vihreä pesto sillä välin, kun keittokasvikset kypsyvät.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›