Siirry sisältöön
Ruokavinkit

Näin koristelet kakun näyttävillä pursotuksilla

Näin koristelet kakun näyttävillä pursotuksilla
Laura Saukkonen
Valio markkinointi

Lauran keittiöstä löytyy aina chiliä, valkosipulia ja juustoa – ja ruoasta ekstraripaus mustapippuria.

Kaunis kuorrutus ja näyttävä koristelu viimeistelevät leivonnaiset. Mutta mitä pursottaessa on hyvä huomioida? Entä, miten kermapursotukset saa kestämään kauniina? Katso tästä ideat ja reseptit onnistuneisiin pursotuksiin!

Erilaiset pursotukset ovat näyttävä tapa viimeistellä leivonnainen: kakku, muffinssi tai vaikkapa kääretorttu. Yksinkertaisimmillaan pursottaminen onnistuu vispikermalla pakastepussia apuna käyttäen: vaahdotettu kerma pakastepussiin, pussin kulmaan pieni reikä ja ei kun pursottamaan.

suolakinuskikakku
muffinssien kuorrutukset
triokakku

Katso ohjeet videolta ja onnistu

Näin vaahdotat kuohukerman

Keittiömestari Jani Lamminperä opastaa kädestä pitäen, miten kermavaahto valmistetaan.

Kuinka syntyy sileä kermavaahtokuorrutus?

Katso videolta Valion leipomokonsultti Mika Parviaisen vinkit.

Näin teet ruusupursotuksen tähtityllalla

Katso videolta Valion leipomokonsultti Mika Parviaisen vinkit ruusupursotuksiin.


Search