Leivotaan

yhdessä Anni Hautalan kanssa

Radiosta ja TV:stä tuttu juontaja Anni Hautala leipoo Valion ohjeilla helpon herkullisia reseptejä, joita on vaikea olla rakastamatta. Anni rakastaa mutkatonta kokkailua ja leivontaa, jossa maku ratkaisee. Keittiössä viihtyvä Anni on myös kahden ruokakirjan kirjoittaja. Testaa Annin herkullisia reseptejä!

Annin suolakaramelli-mokkapalat

  • Syksyn myötä saapuu myös mokkapalojen leipominen. Anni Hautalan mokkapalat saavat ihan uudenlaisen twistin herkullisesta suolakaramellikuorrutteesta.

Tekeekö mieli testata? Nappaa tästä herkullinen resepti, leivo ja nauti. Nämä mokkapalat vievät kielen mennessään!

Annin voileipäkakku

  • Radiosta ja TV:stä tuttu Anni rakastaa voileipäkakkuja ja vaivattomia reseptejä, joissa herkullinen maku ratkaisee. Simppeli katkarapu- ja lohitäytteinen voileipäkakku kasataan irtopohjavuokaan.

Annin merellinen voileipäkakku

Toisessa jaksossa Anni valmistaa mehukkaan voileipäkakun. Kurkkaa tästä reseptin raaka-aineet ja valmistusohje. Vaivattomat ja rennot reseptit ovat Annin juttu. Leivo Annin ohjeella helppo voileipäkakku kesäpäivän iloksi!

Annin Lempikakku: kaakao&kinuski

  • Suussa sulava, näyttävä ja samalla vaivattomasti valmistuva kakku on Annin Lempikakku. Kakun täyte, kreemi ja kuorrute ovat kaikki valmistettu uusista Valion suklaa- ja kinuskikermasta.

Tällainen Annin kakusta lopulta tuli:

Leivotaan Anni Hautalan kanssa

Annin suosikkikakku syntyy korkeisiin kerroskakkuihin hyvin sopivasta pehmeästä, kaakaovoikakkupohjasta ja helposti kahdesta raaka-aineesta syntyvästä kreemistä. Lopuksi koko komeuden päälle kaadettaaan simppelisti valmistuva suussa sulava kinuskikastike.