Leivotaan

yhdessä Anni Hautalan kanssa

Radiosta ja TV:stä tuttu juontaja Anni Hautala leipoo Valion ohjeilla helpon herkullisia reseptejä, joita on vaikea olla rakastamatta. Anni rakastaa mutkatonta kokkailua ja leivontaa, jossa maku ratkaisee. Keittiössä viihtyvä Anni on myös kahden ruokakirjan kirjoittaja. Testaa Annin herkullisia reseptejä!

Annin voileipäkakku

  • Radiosta ja TV:stä tuttu Anni rakastaa voileipäkakkuja ja vaivattomia reseptejä, joissa herkullinen maku ratkaisee. Simppeli katkarapu- ja lohitäytteinen voileipäkakku kasataan irtopohjavuokaan.

Annin merellinen voileipäkakku

Toisessa jaksossa Anni valmistaa mehukkaan voileipäkakun. Kurkkaa tästä reseptin raaka-aineet ja valmistusohje. Vaivattomat ja rennot reseptit ovat Annin juttu. Leivo Annin ohjeella helppo voileipäkakku kesäpäivän iloksi!

Annin Lempikakku: kaakao&kinuski

  • Suussa sulava, näyttävä ja samalla vaivattomasti valmistuva kakku on Annin Lempikakku. Kakun täyte, kreemi ja kuorrute ovat kaikki valmistettu uusista Valion suklaa- ja kinuskikermasta.

Tällainen Annin kakusta lopulta tuli:

Leivotaan Anni Hautalan kanssa

Annin suosikkikakku syntyy korkeisiin kerroskakkuihin hyvin sopivasta pehmeästä, kaakaovoikakkupohjasta ja helposti kahdesta raaka-aineesta syntyvästä kreemistä. Lopuksi koko komeuden päälle kaadettaaan simppelisti valmistuva suussa sulava kinuskikastike.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›