Miisa leipoo: HYVVÄÄ

Leivo ja kokkaa Miisan inspiroimana! Miisa testaa jokaisessa Hyvvää! -jaksossa useamman uuden reseptin, jotka valmistuvat näppärästi kotona. Valio Koekeittiön ohjeilla onnistut helposti ja vaivattomasti. Testaa jotain aivan uutta ja trendikästä tai opi keittiön ja herkkujen klassikoiden salat.

Miisan mukaan ystävien tapaamiseen liittyy aina leipominen, kokkailu ja syöminen. "Olemme ystävieni kanssa suuria ruokarakastajia. Ensin kokkaillaan yhdessä ja vaihdetaan kuulumisia, sitten tottakai napataan Instagram-kuvat meidän ihanista herkuista ja lopuksi nautitaan! Parhaita ovat hitaat aamut ja pitkät aamupala- tai brunssihetket vapaapäivänä tyttöporukalla."

Etsi inspiraatiota Instagramista #hyvvää ja #yhdessäpöydässä.

Miisan uusi leivontasarja nimeltä HYVVÄÄ!

  • Jakso 1: Miisan kevätbrunssi ystäville

    Ensimmäisessä osassa Miisa loihtii ystäville värikkään brunssin.

Jakso 1: Miisan kevätbrunssi ystäville

Starttaa aamu värikkäästi ja ilahduta ystävät ihanalla brunssilla. Valmistele osa tarjottavista etukäteen niin brunssi valmistuu aamulla vaivattomasti ja nopeasti.

Jakso 2: Vappupiknik ystäville

  • Jakso 2: Miisan eväät vappupiknikille

    Toisessa osassa Miisa tekee herkulliset eväät vappupiknikille

Jakso 2: Miisan vappupiknik

Vappupiknik aloittaa kesän! Levitä viltti joko puistoon tai parvekkeelle ja pakkaa mukaan suolaista ja makeaa pientä syötävää. Ja mitä olisi vappu ilman munkkeja? Tänä vappuna kannattaa testata croissant-munkkeja, jotka maistuvat taivaalliselta ja ovat vielä nopeampia leipoa kuin perinteiset munkit.

Jakso 3: Kesäillallinen perheelle

  • Jakso 3: Miisan kesäillallinen

    Kolmannessa Hyvvää! -jaksossa Miisa kokkaa kesäillallisen perheelle.

Jakso 3: Kesäillallinen kesäkeittiössä

Kesä on täällä ja mikä sen ihanampaa kuin syödä ulkona. Kesäkeittiössä Miisa grillaa parsaa ja burgereita. Kun kesäherkuista puhutaan, ei voi unohtaa mansikoita ja lettuja. Maistuisiko niistä tehty kakku?

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›