Naistenpäivä

8.3. vietetään kansainvälistä naistenpäivää, joka on monissa maissa virallinen juhlapäivä. Naistenpäivänä juhlistetaan naisia ja pyrkimystä sukupuolten tasa-arvoon. Perinteisesti päivään kuuluu pientä hemmottelua esimerkiksi makeilla tai suolaisilla herkuilla.

Naistenpäivänä voi hetken hemmotella

Naistenpäivä 8.3. on kansainvälinen ja monissa maissa myös virallinen juhlapäivä. Sitä on vietetty maailmalla jo yli sata vuotta. Naistenpäivän tavoitteena on sukupuolten välinen tasa-arvo, jonka suhteen maailmalla on vielä paljon saavutettavaa. Naistenpäivä on myös naisten keskinäisen tasa-arvoisuuden kannalta tervetullut päivä; naistenpäivänä juhlitaan kaikkia naisia iästä, siviilisäädystä tai lapsien lukumäärästä välittämättä.

Naistenpäivän vietto on yleistynyt vähitellen Suomessakin. Perinteisesti päivään kuuluu pientä hemmottelua ja naisia muistetaan kukilla tai pienellä lahjalla.

Naistenpäivän herkutteluhetki

Yhdessäoloa hyvästä ruoasta ja juomasta nauttien. Naistenpäivänä on lupa ottaa rennosti ja hemmottelumenu syntyy helposti makupareista kootusta juustotarjottimesta, salaatinlehdiltä tarjoiltavasta graavilohitartarista ja minimutakakuista. Tässä ideoita rentoihin hemmotteluhetkiin:

Naiset ja kuohuviinitaivas

”Jotain kuohuvaa ja pirskahtelevaa?” Kuohuviinin kanssa voi tarjota monenlaista pikkusuolaista ja makeaa. Tässä ideoita kuohuviin hemmotteluhetkiin ja kuohuviinin kanssa maistuviin makupareihin:

Hyvää naistenpäivää!
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›