Naistenpäivä

Kansainvälistä naistenpäivää juhlitaan 8. maaliskuuta. Katso herkulliset naistenpäivän reseptit ja juhlista elämäsi naisia pienellä hemmottelulla, kuten kukilla ja kuohuvan seuraksi sopivilla makeilla ja suolaisilla herkuilla!

Kansainvälistä naistenpäivää on vietetty maailmalla jo yli sata vuotta ja Suomessakin vuosikymmeniä. Naistenpäivän tavoitteena on paitsi sukupuolten välinen tasa-arvo, myös naisten keskinäinen tasa-arvo. Ei siis väliä, onko elämäsi nainen vaimo, tyttöystävä, äiti, kaveri, anoppi vai sinä itse. Naiset ovat pienen hemmottelunsa ansainneet.

Kuohuviinin seuralaiset

Naistenpäivänä kuohuviinin kanssa voi tarjota monenlaista pikkusuolaista. Valitse tarjottavaksi muutamia pieniä suupaloja tai valmista suolainen piirakka. Äläkä unohda nostaa pöytään jotakin makeaa, kuten syntisen suklaista suklaapiirakkaa. Näistä herkuista riittää myös kavereiden yhteiseen naistenpäivän viettoon!

Juustot tärkeisiin hetkiin

Pieni herkutteluhetki ei vaadi tuntien uurastusta keittiössä. Kokoa tarjottimelle juustoja ja valmiiksi mietittyjä makupareja, kuten kinuskia, tahinia ja lakritsia. Jos hetki kaipaa pientä lisäromantiikkaa, kokoa naistenpäivän juustotarjotin sydämen muotoon.

Ihanaa naistenpäivää!
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›