Nata hiilijalanjäljillä

Valio toteuttaa yhteistyössä ruokavaikuttaja Nata Salmelan kanssa kahdeksan jaksoa podcast keskusteluita, joissa Nata asiantuntijavieraineen lähestyy mutkattomasti ilmastokysymyksiä. Nata kuvailee podcasteja itse näin:

Tämä on Hiilijalanjäljillä - podcast, jossa etsitään ja löydetään parempia tekoja elämän jokaiseen osa-alueeseen: asumiseen, liikkumiseen, kulutukseen ja ruokaan. Minä olen Nata Salmela, vannoutunut ruoan ystävä, yrittäjä ja bloggaaja.

Meistä jokainen jättää tähän maailmaan itsestään jäljen, hiilijalanjäljen nimittäin. Hiilijalanjälki kuvaa ihmisen tuottamia ilmastopäästöjä. Meidän kaikkien tulisi puolittaa hiilijalanjälkemme välttääksemme luonnonvarojen ylikuluttamisen. Mutta miten se tehdään, kas, siinäpä vasta onkin suuri kysymys.

Kuinka pelastetaan kurkku biojäteastialta, korvaako Tammisaari Thaimaan loman ja mitä tulevaisuuden voileivän välissä on? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin selviää vastaukset asiantuntijavieraiden kanssa. Lisäksi kuullaan, millä toimilla Valio tavoittelee maidon hiilijalanjäljen nollaamista vuoteen 2035 mennessä. Tervetuloa mukaan!

Kuudennessa jaksossa aiheena on työpaikan vastuullisuus ja vinkit parempaan työelämään jakaa Liftedin valmentaja Jukka Joutsiniemi.

Kuuntele kuudes jakso

Jaksossa 5/8 aiheena kierrätys yhdessä Zadaan viestintäjohtaja Iina Moukolan ja Valion pakkauskehityspäällikkö Juhana Pilkaman kanssa.

Kuuntele viides jakso

Neljännessä  jaksossa aiheena ruokamaailman uudet keinot ja keksinnöt yhdessä Valion kehityspäällikkö Tuuli Hakalan sekä Silmusalaatin perustaja Samuli Laurikaisen kanssa.

Kuuntele neljäs jakso

Jaksossa 3/8 aiheena matkustusahdistus yhdessä bloggaaja Julia Thurénin kanssa. Hän myös kertoo mikä matkailussa on kuuminta juuri nyt.

Kuuntele kolmas jakso

Jaksossa 2/8 aiheena maitotilan arki sekä kotimaisen ruoan trendit yhdessä maidontuottaja Johanna Vakkamäen sekä ruokabloggaaja Hanna Hurtan kanssa.

Kuuntele toinen jakso

Ensimmäisessä jaksossa aiheena on ruokahävikki ja siitä keskustelmassa ResQ Clubin Sauli Böhm. Hyppää mukaan!

Kuuntele ensimmäinen jakso

Hiilijalanjäljillä podcast jaksot

Jakso 1: Toisen roska on keittiön aarreJakso 2: Syö koko Suomi Jakso 3: Matkustan ympäri maakuntaaJakso 4: Ruokaskenen keksijät ja innovaattoritJakso 5: Muodissa juuri nyt: kierrätysJakso 6: Työ tekijäänsä ja ympäristöä kiittääJakso 7: Asun, siis kulutanJakso 8: Tervetuloa ruoan tulevaisuuteen!
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›