Naughty BRGR burgerkoulu

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 10.5.2019 klo 10 ja päättyy 14.5. klo 23:59.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua täyttämällä ilmoittautumislomakkeen Valion sosiaalisessa mediassa (Facebook & Instagram). Osallistumisajan päätyttyä Valio valitsee voittajat (20 kpl) , 10 osallistujaa/burgerkoulu, kaikkien osallistujien kesken.

5. Palkinnot

Kilpailun palkintona on  pääsy mukaan Valio x Nauhgty BRGR burgerkouluun Valion Ravintola Pöytä -ravintolassa sunnuntaina 19.5. klo 11-15 tai maanantaina 20.5 klo 18-22. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

6. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Facebook ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.