Valio Akatemia® ohjelman säännöt ja ohjeet

Valio Akatemia® on lasten ja nuorten liikuntaa ja hyvinvointia tukeva ohjelma, jonka tukimuotoja ovat:

• rahallinen stipendi
• ravitsemusstipendi
• tuotestipendi
• tapahtumayhteistyö

Valio Akatemia® ohjelman tarkoituksena on edistää lasten ja nuorten liikunnan iloa ja yhdessäoloa aina huippu-urheiluun asti. Tavoitteena on, että stipendi tai muu tuki vie saajaansa liikuntaharrastuksessa ja hyvinvoinnissa eteenpäin. Valio Akatemia® tekee yhteistyötä niin yksilöurheilijoiden, joukkueiden kuin koululaistenkin kanssa.

Stipendit 2017

Stipendejä myönnetään vuonna 1998 ja sen jälkeen syntyneille lapsille ja nuorille. Aikuinen voi täyttää hakemuksen lasten tai nuorten puolesta, mutta tuki on käytettävä lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluharrastusten edistämiseen. Valio Akatemia® toimii valtakunnallisesti, joten tukea voi hakea ympäri Suomen. Stipendien haku alkaa 2.5.2016 ja päättyy 14.8.2016. Seuraava hakukierros järjestetään vuonna 2017.

Hakemukset tulee lähettää verkkolomakkeen kautta osoitteessa www.valio.fi/akatemia. Postitse tai sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia tai hakemuksen liitteitä ei huomioida. Hakemuksen voi jättää vain kerran, eikä hakemuksen tietoja voi muuttaa enää hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Hakija voi hakea yhtä stipendiä per hakukierros. Sama hakija voi hakea tukea peräkkäisillä hakukierroksilla. Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät aiemmin ole saaneet Valio Akatemia® stipendiä.

Stipendien saajat julkistetaan lokakuussa 2016 Valio Akatemia® ohjelman verkkosivuilla. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksistä sähköpostitse marraskuun 2016 aikana. Valion myöntämä stipendi voi poiketa arvoltaan haetusta. Hakija vastaa mahdollisesta stipendistä maksettavasta verosta verolakien mukaan. Stipendit on tarkoitettu käytettäviksi vuoden 2017 aikana. Stipendejä maksetaan joulukuusta eteenpäin, ei aikaisemmin. Valio seuraa myönnettyjen stipendien käyttöä haettuun tarkoitukseen. Valio toivoo, että tukea saavat lapset ja nuoret ovat huoltajiensa luvalla valmiita tekemään yhteistyötä Valion kanssa erikseen sovittavalla tavalla. Valio voi käyttää hakemukseen liitettyä materiaalia omassa viestinnässään ja markkinoinnissaan. Tuen hakijoiden tiedoista muodostuu rekisteri, jonka tietoja käytetään ainoastaan hakuprosessissa.

Hakemisesta

Hakemuksessa tulee kertoa, kuka olet, ketä edustat, kenelle tukea haetaan, minkälaista tukea haetaan, mihin tuki käytetään, mahdolliset aiemmat saavutukset sekä mitä muuta tukea on mahdollisesti saatu. Hakemukseen voi myös liittää kuvia ja videoita. Hakemuksen voi tarvittaessa tallentaa ja täydentää loppuun myöhemmin. Valio ei voi muokata hakemuksia jälkikäteen. Hakemukseen liitettyjä tietoja ja liitteitä ei palauteta, eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Voit halutessasi tulostaa valmiin hakemuksen tai tallentaa sen Word-muodossa.

Valio ei luovuta tai anna tietoja hakijoista tai hakemuksista kolmansille osapuolille.

Huolellisesti täytetty hakemus parantaa mahdollisuuksia tuen saamiseen! Erityisen tärkeää on kertoa, mihin ja miten tuki käytetään.

 

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi