Valio OLO™ –
herkullista makua
vatsan iloksi

Valio OLO™ tuoteperhe sisältää lukuisia erilaisia makuvaihtoehtoja, jotka kaikki maistuvat herkullisilta ja samalla edistävät vatsan hyvinvointia.

Tiesitkö tämän Valio OLO™jogurteista?

Tässä muutama usein kysytty kysymys vastauksineen. Jos et löydä etsimääsi tietoa tästä, ota yhteyttä Valion kuluttajapalveluun.

 • 1. Miksi Valio OLO™ jogurteissa ei ole vaihtoehtoa, jossa ei ole lainkaan lisättyä sokeria?

  Kuluttajien toiveet tuotevalikoimalaajennuksista tullaan huomioimaan tuotekehityksessä mahdollisuuksien mukaan. Täysin sokeroimattomat tuotteet eivät ole menestyneet makutesteissä yhtä hyvin kuin sokeroidut tuotteet.

 • 2. Kuinka paljon tuotetta tulisi käyttää päivittäin ja voiko sitä syödä liikaa?

  Yhdestä pikarista saa esimerkiksi noin viidenneksen päivän kuidun saantisuosituksesta. Kuitu on tärkeä osa monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Tuotteelle ei ole suurinta päiväsaantimäärää. Kuidun vaikutukset ovat yksilöllisiä ja suuret käyttömäärät voivat aiheuttaa joillekin vatsaoireita aivan kuten suuri kuidun saanti muutenkin.

 • 3. Onko Valio OLO™ tuotteissa rasvatonta vaihtoehtoa?

  Ei ole. Valio OLO™ 70 jogurteissa on rasvaa 0,8 g/100g. Rasvattomaksi voidaan sanoa tuotetta, jossa on rasvaa enintään 0,5 g/100g.

 • 4. Sopivatko Valio OLO™ jogurtit keliaakikolle?

  Valio OLO™ jogurtissa olevat kuidut ovat gluteenittomia.Valio OLO™ Vilja sisältää gluteenia (vehnää, ohraa, kauraa) eli ne eivät sovi keliaakikoille. Kaikki muut makuvaihtoehdot sopivat keliaakikoille.

Tuotteet

0 kpl

Energiatarpeesi