Valio Onni™ kerhon säännöt

Onni™ kerho on Valion alle 2-vuotiaiden lasten vanhemmille tarkoitettu kerho, joka on tukena ja ilona lapsen kasvaessa. Valio lähettää kerhon liittymispostituksen suomalaisiin perheisiin, joissa on noin 3 kk:n ikäinen lapsi. Postituksen osoitetiedot on saatu Väestötietojärjestelmästä. Postitusta ei lähetetä henkilöille, joilla on voimassa oleva markkinointikielto. Kerhoon voi liittyä joko postituksessa olevalla kupongilla tai osoitteessa www.valio.fi/onni/liity. Liittymislahjapaketin saamiseen tarvitaan kupongissa oleva henkilökohtainen liittymiskoodi. Liittymislomakkeella kysyttyjä tietoja käytetään Onni™ kerhon palveluiden toteuttamiseksi kerholaisille. Lapsen ikää kysytään ikäkohtaisesti sopeutetun tiedon lähettämistä varten.

Valio Onni™ kerho lähettää noin kerran kuukaudessa uutiskirjeen, joka sisältää Valio Onni® tuotetietoa, lapsen elämään liittyviä vinkkejä sekä mahdollisuuksia osallistua erilaisiin arvontoihin ja kilpailuihin. Verkossa osoitteessa www.valio.fi/onni tarjotaan laajasti lapsen ruokailuun ja ravitsemukseen liittyvää tietoa.

Jäsenyys päättyy automaattisesti kerhoon ilmoitetun lapsen täyttäessä 2 vuotta. Kerho on maksuton ja suomenkielinen. Kerhopostia lähetetään vain Suomen alueelle.

Onni™ kerhosta voi erota ”omat tiedot” -osiossa www.valio.fi palvelussa tai soittamalla Kuluttajapalvelumme maksuttomaan numeroon 0800-0825. Palvelemme arkisin ma-pe klo 9-17.

Onni™ kerhon jäsenten yhteystiedot sekä lasten syntymäajat tallennetaan Valion asiakasrekisteriin. Sähköpostiosoitteen muutokset voi päivittää itse ”Omat tiedot” -osiossa osoitteessa www.valio.fi.

Kerhosta vastaa Valio Oy. Valio Oy:llä on oikeus muuttaa kerhon sääntöjä tai päättää kerhon toiminta ilmoittamalla siitä jäsenille viimeistään yhtä kuukautta ennen päättymistä joko postitse tai sähköpostitse.

 

Valio Oy,
Meijeritie 6,
00370 Helsinki

Puh. 010 381 121
www.valio.fi 

26.11.2013

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi