Pääsiäinen 2021

Pääsiäisenä on aikaa nauttia yhdessäolosta hyvän ruoan äärellä. Herkuttele pääsiäisen suosikkiruoilla tai yllätä perhe uusilla hittiresepteillä. Tästä löydät kaiken, mitä herkulliselle pääsiäisaterialle tarvitset!

Kevään suurin ruokajuhla, pääsiäinen 2.–5.4.2021 antaa syyn herkutella. Maistele mämmiä, kokkaa pääsiäislammasta, leivo kinderkakku tai paista rahkapiirakkaa. Vaihtoehtoja riittää. Tästä löydät pääsiäisen parhaat reseptit sekä Valio Koekeittiön vinkit onnistumiseen.

Pääsiäisen parhaat leivontaideat

Kinderkakkua, rahkapiirakkaa ja juustokakkuja – pääsiäinen on leivonnaisten juhlaa! Nappaa vinkit pashan valmistukseen, löydä uusi kakkusuosikkisi ja katso, mihin kaikkeen mämmi sopiikaan. Maltatko odottaa pääsiäiseen vai aloitatko herkuttelun jo hyvissä ajoin?

Pääsiäisen suosikkiruoat

Arvostatko helppoutta, modernia otetta vai perinteisiä, hyväksi havaittuja klassikoita? Vai kaipaatko ideoita edullisiin pääsiäisruokiin? Pääsiäisen resepteissä on yhtä paljon vaihtoehtoja kuin on kokkejakin. Siksi kokosimme menuehdotukset, joista jokainen löytää varmasti omansa. Kurkkaa myös ideat lampaan ja karitsan valmistukseen sekä pääsiäisen kasvisruokiin!

Pääsiäisaskartelut

Suloiset tiput ja puput, pirteä rairuoho ja näyttävät virpomavitsat kuuluvat pääsiäiseen. Hyödynnä tyhjät maito- ja kaurajuomapurkit, kermapakkaukset sekä jogurttipurkkien kannet ja askartele naapuruston makeimmat pääsiäiskoristeet!

katso videot ja vinkit
Herkullista pääsiäistä!