Pääsiäinen 2023

Pääsiäisenä on aikaa nauttia yhdessäolosta hyvän ruoan äärellä. Nautiskele pääsiäisen suosikkiruoilla tai yllätä perhe uusilla pääsiäisherkuilla. Tästä löydät kaiken, mitä herkulliselle aterialle tarvitset!

Kevään suurin ruokajuhla, pääsiäinen 7.4.–10.4.2023 antaa syyn herkutella. Maistele mämmiä, kokkaa lammasta, leivo pääsiäiskakku tai paista rahkapiirakkaa. Vaihtoehtoja riittää. Tästä löydät pääsiäisen parhaat reseptit sekä Valio Koekeittiön vinkit onnistumiseen.

Parhaat pääsiäisleivonnaiset

Pavlovaa, rahkapiirakkaa ja juustokakkuja – pääsiäinen on leivonnaisten juhlaa! Nappaa tästä vinkit pashan valmistukseen, löydä uusi kakkusuosikkisi ja katso, mihin kaikkeen mämmi sopiikaan. Maltatko odottaa pääsiäiseen vai aloitatko pääsiäisherkkujen nautiskelun jo hyvissä ajoin?

Nämä kuusi pääsiäiskakkua vievät kielen mennessään

Kauniin keväinen pääsiäiskakku ilahduttaa ensimmäisestä lusikallisesta lähtien. Leivo kakku pääsiäisen kahvipöytään tai tarjoile pääsiäisaterian jälkiruokana.

6 x pääsiäiskakku

Pääsiäisherkut jokaiseen makuun

Arvostatko helppoutta, modernia otetta vai perinteisiä, hyväksi havaittuja klassikoita? Pääsiäisen resepteissä on yhtä paljon vaihtoehtoja kuin on kokkejakin. Siksi kokosimme menuehdotukset, joista jokainen löytää varmasti omansa. Kurkkaa myös ideat lampaan ja karitsan valmistukseen sekä pääsiäisen kasvisruokiin.

Kahdeksan vegaanista pääsiäisherkkua juhlapöytään

Mietitkö, mistä raaka-aineista loihtisit juhlavan ja vegaanisen pääsiäismenun? Listasimme kahdeksan herkullista reseptiä, joilla pärjäät alkupaloista jälkiruokaan

Katso reseptit

Löydä sisäinen pääsiäisherkuttelijasi

Mikä on mielestäsi pääsiäisen paras herkku? Entä millainen suklaamuna kuvastaa sinua parhaiten? Tällä testillä saat selville pääsiäispersoonasi sekä juuri sinulle sopivat reseptisuositukset!

Kokeile testiä

Innostu askartelusta

Suloiset tiput ja puput, pirteä rairuoho ja näyttävät virpomavitsat kuuluvat pääsiäiseen. Hyödynnä tyhjät maito- ja kaurajuomapurkit, kermapakkaukset sekä jogurttipurkkien kannet ja askartele naapuruston makeimmat pääsiäiskoristeet!

katso videot ja vinkit
Herkullista pääsiäistä!