Helppo pääsiäismenu

Vietätkö pääsiäisen rennosti hyvästä ruoasta nauttien? Tässä helppo pääsiäismenu, joka valmistuu näppärästi pienessäkin keittiössä.

Pääsiäisen herkut ja kevätauringon ensimmäiset lämmittävät säteet ovat parhaimmillaan yhdessä nautittuina. Tällä menulla, myös kokki pääsee ottamaan rennosti, sillä pääsiäisruoat valmistuvat helposti ja ilman turhaa stressiä.

Helppo alkuruoka pääsiäispöytään

Herkullinen ja näyttävä alkuruoka syntyy vaivatta, kun kokkaat alkupalaksi parsaa, täytettyjä kananmunia tai lohta ja inkiväärikastiketta. Täytetyt kananmunat ja inkivääri-seesamilohi valmistuvat vaivatta keittiössä kuin keittiössä, mutta grillatut AURA parsat vaativat nimensä mukaisesti grillin lämpöä. Mutta mikä olisikaan parempi ajankohta avata grillikausi?

Pääsiäisen helppo pääruoka

Karitsan potkat valmistuvat helposti, mutta kypsyminen ottaa oman aikansa. Vaiva kuitenkin kannattaa, sillä pitkä kypsennys tekee lihasta vastustamattoman mehevää ja mureaa.

Värikästä pääruokaa kaipaavalle ehdotamme raikasta veriappelsiinibroileria. Vai löytyykö pöydästä lohen ystäviä? Silloin suosittelemme helppoa, venäläiseen tyyliin maustekurkuilla ja hunajalla kuorrutettua pääsiäislohta.

Helpot pääsiäisjälkiruoat

Pääsiäinen on helppoja jälkiruokia pullollaan. Jos mielesi tekee mämmiä, taio pääsiäispöydän kruunuksi kymmenessä minuutissa valmistuva mämmirahka. Kakkua kaipaavalle ehdotamme helppoa pääsiäiskakkua, jossa ainekset vain sekoitetaan tasaiseksi. Vai sopisiko pääsiäispöytäänne raikkaan sitruunasydämen sisälleen kätkevät marenkiset pashapavlovat?

Vaihtoehtoja pääsiäiseen

Jäitkö kaipaamaan perinteisiä pääsiäisen klassikoita? Perinteinen pääsiäismenu kokoaa nämä suosikit yhteen. Moderniin pääsiäismenuun puolestaan on koottu pääsiäisen parhaat palat raikkaasti tuunattuna. Kasvissyöjän pääsiäismenu taas tarjoaa kasvisruokavalioon sopivia vaihtoehtoja. Valitse omasi ja vietä herkullinen pääsiäinen!

Perinteinen pääsiäismenu
Moderni pääsiäismenu
Kasvissyöjän pääsiäismenu
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›