Pääsiäisen herkut ja kevätauringon ensimmäiset lämmittävät säteet maistuvat parhailta yhdessä nautittuina. Tällä menulla myös
kokki pääsee ottamaan rennosti, sillä nämä pääsiäisruoat valmistuvat helposti ja ilman turhaa stressiä.
Helppo alkuruoka pääsiäispöytään
Herkullinen ja näyttävä alkuruoka syntyy vaivatta, kun kokkaat alkupalaksi parsaa, täytettyjä kananmunia tai lohta ja inkiväärikastiketta. Täytetyt kananmunat ja inkivääri-seesamilohi valmistuvat vaivatta keittiössä kuin keittiössä,
mutta grillatut AURA parsat vaativat nimensä mukaisesti grillin lämpöä. Mutta mikä olisikaan parempi ajankohta avata grillikausi?
Pääsiäisen helppo pääruoka
Helpossa pääsiäismenussa lammas tarjoillaan rennon ragun eli astetta juhlavamman jauhelihakastikkeen muodossa. Jos kaipaat pääsiäisaterialle broileria, paista se ronskisti kokonaisena yhdessä lisukkeiden kanssa. Vai ehkä sittenkin kalaa? Pääsiäiseen mainiosti sopiva sitruunalohi valmistuu näppärästi uunissa.
Helpot pääsiäisjälkiruoat
Pääsiäinen on helppoja jälkiruokia pullollaan. Jos mielesi tekee mämmiä, taio pääsiäispöydän kruunuksi kymmenessä minuutissa valmistuva mämmirahka. Kakkua kaipaavalle ehdotamme helppoa pääsiäiskakkua, jossa ainekset vain sekoitetaan tasaiseksi. Helppo mangorahkapiirakka valmistuu käden käänteessä valmiista voitaikinasta, passionrahkasta ja säilykemangoista.