Helppo pääsiäismenu

Haluatko viettää pääsiäisen rennosti hyvästä ruoasta nauttien? Katso tästä helppo pääsiäismenu, joka valmistuu näppärästi pienessäkin keittiössä ja ilman sen kummempia keittiövälineitä.

Pääsiäisen herkut ja kevätauringon ensimmäiset lämmittävät säteet maistuvat parhailta yhdessä nautittuina. Tällä menulla myös kokki pääsee ottamaan rennosti, sillä nämä pääsiäisruoat valmistuvat helposti ja ilman turhaa stressiä.

Helppo alkuruoka pääsiäispöytään

Herkullinen ja näyttävä alkuruoka syntyy vaivatta, kun kokkaat alkupalaksi parsaa, täytettyjä kananmunia tai lohta ja inkiväärikastiketta. Täytetyt kananmunat ja inkivääri-seesamilohi valmistuvat vaivatta keittiössä kuin keittiössä, mutta grillatut AURA parsat vaativat nimensä mukaisesti grillin lämpöä. Mutta mikä olisikaan parempi ajankohta avata grillikausi?

Pääsiäisen helppo pääruoka

Helpossa pääsiäismenussa lammas tarjoillaan rennon ragun eli astetta juhlavamman jauhelihakastikkeen muodossa. Jos kaipaat pääsiäisaterialle broileria, paista se ronskisti kokonaisena yhdessä lisukkeiden kanssa. Vai ehkä sittenkin kalaa? Pääsiäiseen mainiosti sopiva sitruunalohi valmistuu näppärästi uunissa.

Helpot pääsiäisjälkiruoat

Pääsiäinen on helppoja jälkiruokia pullollaan. Jos mielesi tekee mämmiä, taio pääsiäispöydän kruunuksi kymmenessä minuutissa valmistuva mämmirahka. Kakkua kaipaavalle ehdotamme helppoa pääsiäiskakkua, jossa ainekset vain sekoitetaan tasaiseksi. Helppo mangorahkapiirakka valmistuu käden käänteessä valmiista voitaikinasta, passionrahkasta ja säilykemangoista.

Viimeistele makuelämys viinillä

Tuleeko lampaan kanssa tarjoilla punaviiniä? Entä mikä olisi sopiva viini parsalle? Kurkkaa tästä viinisuositukset pääsiäisen suosikkiruoille, ja viimeistele ateria viinillä, joka saa makunystyrät laulamaan.

Lue lisää
Sesonki
Perinteinen pääsiäismenu
Sesonki
Moderni pääsiäismenu
Sesonki
Kasvissyöjän pääsiäismenu