Pääsiäismyyjäiset

Mitä leipoa pääsiäisen myyjäisiin tai pääsiäisturnauksen buffetiin? Näillä vinkeillä valmistat helppoja ja herkullisia, isommallekin joukolle riittäviä myyjäistarjottavia.

Pääsiäinen on paitsi yhdessäolon ja pääsiäisherkkujen, myös erilaisten urheiluturnausten aikaa. Olitpa jalkapalloäiti, jääkiekkoisä tai urheiluseuran aktiivinen kahvittaja, nappaa tästä hauskat ideat, joilla loihdit kentänlaidan kahvion tarjottavat hetkessä!

Vaivattomat peltikakut

Peltikakut, eli nimensä mukaisesti uunipellillä syntyvät leivonnaiset, ovat loistavia tarjottavia tilanteisiin, jolloin leivonnaisia tulee valmistaa pienellä vaivalla suuremmalle porukalle. Jos urheilutapahtuman kahvitusvuoro sattui omalle kohdalle, leivo rakastettuja mokkapaloja, raikkaita sitruunapaloja tai pellillinen herkullista rahkapiirakkaa.

Pullaa ja donitseja

Donitsit ja erilaiset pullat, kuten korvapuustit, kristallipullat ja kahvikehrät, ovat oivia myyjäisleivonnaisia. Kun teet hieman suuremman taikinan, syntyy kerralla useita erilaisia pullia. Donitsien paistaminen uunissa säästää sekä aikaa että vaivaa.

Pääsiäinen on kevään odotetuin ruokajuhla

Pääsiäisenä on aikaa nauttia yhdessäolosta hyvän ruoan äärellä. Herkuttele hyväksi todetuilla klassikoilla tai yllätä perheenjäsenet uusilla hittiresepteillä. Kokosimme yhteen vinkit ja ohjeet, joilla onnistut!

Herkullista pääsiäistä