Pääsiäismyyjäiset

Mitä leipoa pääsiäisen myyjäisiin tai pääsiäisturnauksen buffetiin? Näillä vinkeillä valmistat helppoja ja herkullisia, isommallekin joukolle riittäviä myyjäistarjottavia.

Pääsiäinen on paitsi yhdessäolon ja pääsiäisherkkujen, myös erilaisten urheiluturnausten aikaa. Olitpa jalkapalloäiti, jääkiekkoisä tai urheiluseuran aktiivinen kahvittaja, nappaa tästä hauskat ideat, joilla loihdit kentänlaidan kahvion tarjottavat hetkessä!

Vaivattomat peltikakut

Peltikakut, eli nimensä mukaisesti uunipellillä syntyvät leivonnaiset, ovat loistavia tarjottavia tilanteisiin, jolloin leivonnaisia tulee valmistaa pienellä vaivalla suuremmalle porukalle. Jos urheilutapahtuman kahvitusvuoro sattui omalle kohdalle, leivo rakastettuja mokkapaloja, toscapiirakkaa, värikkäitä sateenkaaripaloja, raikkaita sitruunapaloja tai kouluttavan hyviä dumlemokkapaloja.

Uunituoretta pullaa

Erilaiset pullat, kuten korvapuustit, kristallipullat ja kahvikehrät, ovat oivia myyjäisleivonnaisia. Kun teet hieman suuremman taikinan, syntyy kerralla useita erilaisia pullia, vaikka kanelipullia tai dallaspullia. Muista myös vegaaninen ja gluteeniton vaihtoehto. Uunituoreen pullan tuoksu saa varmasti veden herahtamaan kielelle!

Pääsiäinen on kevään odotetuin ruokajuhla

Pääsiäisenä on aikaa nauttia yhdessäolosta hyvän ruoan äärellä. Herkuttele hyväksi todetuilla klassikoilla tai yllätä perheenjäsenet uusilla hittiresepteillä. Kokosimme yhteen vinkit ja ohjeet, joilla onnistut!

Herkullista pääsiäistä