Rekisteriselosteet:

Suoramarkkinointirekisteriseloste >>

Valio Akatemia® rekisteriseloste >>

Henkilörekisteriseloste

Valion verkko- ja mobiilipalvelun henkilörekisterin rekisteriseloste

Henkilötietolain 22.4.1999/523 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Valio Oy
Meijeritie 6
Helsinki
PL 10
00039 VALIO

Henkilörekisteriä hoitava henkilö

Antti Lehvonen, Valio Oy

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on tapahtuman ilmoittajan ja tapahtumaan osallistujan kommunikoinnin mahdollistaminen.

Tässä kampanjassa annettuja tietoja ei käytetä mainontaan, markkinointiin tai suoramarkkinointiin.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä

Henkilörekisteri sisältää henkilötietoja Valio verkko- ja mobiilipalvelun Käyttäjäksi rekisteröityneistä luonnollisista henkilöistä.

Kuvaus rekisteröityihin liittyvistä tiedoista

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

- Henkilön nimi
- Puhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Sääntöjen hyväksyminen
- Ilmoittautumisen tallennusaika

Näitä tietoja ei näytetä julkisesti.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri sisältää vain käyttäjän itse itsestään antamia tietoja.

Säännönmukaisten tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan luovuttaa henkilötietolain sallimin tavoin niille Valion yhteistyökumppaneille ja alihankkijoille, jotka toimivat Valion toimeksiannosta ja lukuun Valion tähän kampanjaan liittyen.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle tai Valion lukuun toimivalle palvelun tuottajalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus ja henkilötietojen käsittely liittyy. Rekisterinpitäjän toimitiloissa harjoitetaan kulunvalvontaa.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi