Valio Pääsiäistä vietetään #yhdessäpöydässä -kampanjan säännöt

 

Valio ja Coronaria järjestävät 31.3.2018 viidellä paikkakunnalla Coronarian Kotikylä-hoivakodeissa pääsiäislauantain kahvihetken, jossa vietetään aikaa hoivakodin asukkaiden kanssa yhteisessä kahvipöydässä. Tilaisuuksissa valmistetaan yksinkertaisia pääsiäisherkkuja rennosti yhdessä tekemällä. Aiempaa ruoanlaittokokemusta ei tarvita, vaan tarkoitus on nauttia yhdessäolosta ja pääsiäisen tunnelmasta kenenkään taitotasoon katsomatta.

 

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 17.03.2018 ja päättyy 31.03.2018

3. Osallistumisoikeus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta.

4. Kampanjaan osallistuminen

Kampanjaan osallistutaan seuraavasti:

Valitse sopiva paikkakunta, jonne pääsisit mukaan Valion ja Coronarian pääsiäistilaisuuteen ja täytä lomakkeelle muut pyydetyt tiedot. Saat lähipäivinä sähköpostiisi vahvistuksen, mahduitko mukaan sekä tarkemmat tiedot tapahtumasta. Kaikkiin ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä myös puhelimitse mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli henkilöä ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa, voi järjestäjä antaa paikan toiselle.  

Ilmoittautuminen on sitova.

Kampanjaan voi osallistua valio.fi/yhdessäpöydässä -sivulla olevasta ilmoittautumislinkistä 17.03.2018–28.03.2018.

5. Kampanjan tiedot

Ensimmäiseksi ilmoittautuneet henkilöt saavat paikan ilmaiseen pääsiäistilaisuuteen, joka järjestetään kyseisellä paikkakunnalla Coronaria Kotikylä -hoivakodin tiloissa lauantaina 31.3.2018. Paikkakunnat ja henkilömäärät ovat:

Riihimäki, Coronaria Kristallikoti 20 hlö
Jyväskylä, Coronaria Sammonkoti 25 hlö
Kempele, Coronaria Cajanus 30 hlö.
Suonenjoki, Coronaria Putamo ja Päivärinne 15 hlö
Ylivieska, Valoranta 10 hlö

Paikka pääsiäistilaisuudessa on henkilökohtainen. Paikkaa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Valio ei vastaa osallistujille mahdollisesti muista syntyvistä kuluista kampanjaan liittyen. Valio ei vakuuta tilaisuutta ja siihen osallistuvia.

Osallistumalla pääsiäistilaisuuteen osallistuja antaa Valiolle luvan käyttää tilaisuuksissa mahdollisesti otettavaa kuva- ja/tai videomateriaalia, joissa osallistuja saattaa esiintyä, Valion markkinoinnissa kaikissa kanavissa.

6. Henkilötiedot

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Rekisteriseloste

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kampanjan sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

 

Energiatarpeesi