Ujo kerma

Valion ruokablogi

Parempaa kuin sushi - tässä resepti uudenvuoden juhliin

Tänä vuonna uudenvuoden juhlia piristävät kiinnostavat kesärullat. Kesärullat ovat saaneet viimeaikoina paljon suosiota eikä ihme, sillä nämä vietnamilaiset rullat ovat raikkaan yrttisiä ja täynnä makua.

Kesärullat valmistetaan riisipaperiin käärimällä ja täytteissä käytetään yleensä paljon tuoreita kasviksia, yrttejä, nuudeleita sekä lihaa ja muita täytteitä valinnan mukaan. Kesärullat eroavat monille tutuista kevätrullista siinä, että niitä ei kypsennetä lainkaan.

Ajattelin valmistaa kesärullia uudenvuoden juhliin, jolloin tarjoiluun kaipaa jo jouluruoan jälkeen hiukan uusia makuja. Kesärullat voidaan tarjoilla näyttävästi cocktail-paloina valmiiksi suupaloiksi leikattuina tai vaikka alkuruokana. Uudenvuoden kesärullat tarjoillaan maukkaan raputahnan ja suolapähkinöiden kera, josta kesärullat saavat mehukkuutta eikä muita kastikkeita tarvita.

Maukasta uutta vuotta!

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?

Energiatarpeesi