Eväsretki lasten kanssa

Eväät mukaan ja lasten kanssa luonnon helmaan! Lasten piknikille pakattavat eväät saavat olla hauskoja ja herkullisen värikkäitä. Katso ilostuttavat reseptit!

Erilaisten piknik-eväiden valmistamisessa piilee yhdessä tehtyjen valmistelujen hauskuus. Eikä ilo lopu piknikille päästyäkään, sillä kolmioleivät, sateenkaarivartaat ja dippikasvikset saavat varmasti hymyn huulille. Niin pienille kuin isommillekin retkeilijöille.

Eväsretken makeat herkut

Suut saadaan makeaksi lasipurkeista löytyvillä makeilla dippikastikkeilla, joihin dippaillaan kesän tuoreita marjoja - ja jos piknikpäivä sattuu karkkipäivän kohdalle, myös vaahtokarkkeja. Cake popsit ovat hauska, makea suupala tikkarin tapaan tikutettuna tai suoraan purkista popsittavina palleroina.

Pakkaa mukaan välipaloja

Jos idea piknikille lähdöstä syntyy hetkessä, voi piknikin koota helposti myös valmiista välipalatuotteista. Toisaalta, jos leikit eväsretkellä jatkuvat pitkään, on kiva, jos kylmälaukusta löytyy lapsille maistuvia välipaloja.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›