Valio Plus™
– vahvistaa lihaksia ja on hyväksi luustolle!

Raikas maitojuoma on loistava valinta janoon, välipalahetkeen tai ruokajuomaksi. Se sisältää 50 % enemmän proteiinia sekä runsaasti kalsiumia ja D-vitamiinia – kaikkea, mitä energinen elämä kaipaa!

Proteiini ylläpitää lihasten ja luuston kuntoa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Se on parempaa.
Se on Valio Plus™.

Valio Plus™ maidot ovat täyteläisen makuisia, raikkaita ja luonnollisia juomia koko perheelle jokapäiväiseen käyttöön. Tavalliseen rasvattomaan maitoon ja kevytmaitoon verrattuna ne sisältävät enemmän tärkeitä ravintoaineita luuston ja lihasten hyvinvointiin: 50% enemmän proteiinia ja runsaasti kalsiumia ja D-vitamiinia. Lisäksi Valio Plus™ tuotteet ovat hyvä B-ryhmän vitamiinien lähde ja erinomaisia palautusjuomia liikunnan jälkeen.

Valio Plus™ on erinomainen palautusjuoma.

Maito ja maitotuotteet sisältävät luonnollisessa muodossa sopivat määrät palautumisessa tarvittavia ravintoaineita, kuten hiilihydraattia, proteiinia ja kivennäisaineita. Samalla kun proteiini korjaa liikunnan aikana lihaksissa syntyneitä vaurioita ja edistää lihasmassan kasvua, maitotuotteiden sisältämät hiilihydraatit täydentävät lihasten liikunnassa kuluttamia energiavarastoja ja kivennäisaineet, erityisesti natrium, auttavat korjaamaan nestetasapainoa.

Valio Plus™ on kotimainen, ravintoainerikas ja edullinen palautumisjuoma. Valio Plus™ sisältää proteiinia, joka ylläpitää lihasten kuntoa sekä runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita. Puoli litraa Valio Plus™ rasvatonta maitoa sisältää 25 grammaa proteiinia. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Lue lisää

Valio Plus™ luuston ja lihaksiston tueksi.

Valio Plus™ sisältää runsaasti proteiinia, kalsiumia ja D-vitamiinia, jotka auttavat pitämään lihakset ja luuston kunnossa.

Kahdesta reilusta lasillisesta (5 dl) Valio Plus™ juomia saat merkittävän osan päivän kalsiumin, D-vitamiinin ja proteiinin saantisuosituksesta.

Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Lue lisää

Runsaasti ravintoaineita, mutta vain vähän rasvaa.

Valio Plus™ maito on mitä oivallisin ruokajuoma, välipala ja palautumisjuoma ja osa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota.

Valio Plus™ tuotteet sisältävät runsaasti monia elimistölle tärkeitä ravintoaineita, mutta vain vähän rasvaa. Tuotteet ovatkin ihanteellisia painonhallinnassa ja laihduttaessa.

Lue lisää

Valio Plus™ osaksi koko perheen arkea.

Valio Plus™ maito on hyvä välipala- ja ruokajuoma, josta on helppo saada runsaasti maidon tärkeitä ravintoaineita joka päivä.

Valio Plus™ maidosta saa runsaasti kasvuvaiheessa tarpeellisia, luuston ja lihasten rakentumiselle välttämättömiä ravintoaineita, kuten hyvälaatuista proteiinia, kalsiumia ja D-vitamiinia. Maitoproteiini on hyvälaatuista ja sisältää kaikkia kasvun sekä kudosten uusiutumisen kannalta välttämättömiä aminohappoja.

Valio Plus™ maito on täyteläisen makuinen maito, joka sopii niin ruokajuomaksi kuin osaksi välipalaa kaikenikäisille, ja sitä voi käyttää myös ruoanvalmistukseen.

Näin koko perhe saa helposti runsaasti maidon tärkeitä ravintoaineita joka päivä.

Lue lisää

Valio Akatemia®

Valio Akatemia® tukee lasten ja nuorten hyvinvointia jakamalla stipendejä ja edistämällä terveellisiä elämäntapoja. Tuemme urheilijoita, joukkueita ja koululaisia ympäri Suomen.

Valio Akatemia®

Tuotteet

0 kpl

Energiatarpeesi