Rahkakeräily

Keräile maustettujen rahkojen purkeista koodeja ja voita!

Valio maustetut rahkat ovat leipojien luottotuotteita: niistä syntyvät kädenkäänteessä niin pullat, piirakat, kakut kuin jälkkäritkin.

Kun ostat Valio maustettuja rahkoja 1.9.-29.11.2020 välisenä aikana, nappaa pakkauksen kyljestä talteen keräilykoodi. Palkintoja on rajoitettu määrä ja voit seurata niiden saatavuutta kampanjasivulla. Palkintoja on jaossa niin kauan kuin niitä riittää.

Kun koodeja on kasassa vähintään kahdeksan, pääset lunastamaan itsellesi lahjakortin Heirolin leivontatarvikkeiden verkkokauppaan. Lisäksi kaikki kampanjaan osallistuneet ovat mukana kahden upean SMEG-yleiskoneen arvonnassa.

Huom! Palkintoja on saatavilla rajoitettu määrä. Palkintosaldotilanne on seurattavissa täällä.

Ennenkuulumattoman suosion johdosta olemme joutuneet kohtaamaan palkintojen rajallisuuden tässä kampanjassa ja valitettavasti 20 € lahjakortit ovat loppuneet. Uskokaa pois, tämä harmittaa meitä kovasti ja ymmärrämme pettymyksenne. Saimme kuitenkin nyt lisättyä vielä erän 10€ lahjakortteja kampanjasivulle. Kiitos valtavasta kiinnostuksesta kampanjaa kohtaan. Otamme näistä kokemuksista opiksemme tulevia keräilykampanjoita varten.

Löydä oma suosikkimakusi

Loihdi nopea ja helppo jälkiruoka, rentoudu leivonnan parissa tai herkuttele suoraan purkista. Valio maustettujen rahkojen laajasta makuvalikoimasta löytyy suosikki jokaiseen tilanteeseen.

Reseptit herkullisiin hetkiin

Valio maustetut rahkat kannustavat leipojia innostumaan ja onnistumaan. Maustetuilla rahkoilla saat helposti makua tuttuihin luottoleivonnaisiin sekä ihan uusiin tuttavuuksiin. Herkullisia leivontahetkiä!

Kiinnostaako leivonta? Leivontaan keskittyvä Pullaposti on kotileipurin luottoystävä. Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaiset leivontasisällöt suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa.

  • Pullaposti

    Leivontaan keskittyvä Pullaposti on kotileipurin luottoystävä. Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi uusimmat reseptit, jutut leivonta-alan kuumimmista trendeistä sekä tietoa leivonnan uutuustuotteista. Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Tietoja siitä, miten käsittelemme kuluttajien henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.

Tietoja siitä, miten käsittelemme ammattilaisten henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›