Helppo välipala on heti valmis nautittavaksi

Nopea välipala on hyvä lisä päivän aterioihin erityisesti arjen kiireissä. Valmis tuote on helppo nauttia juuri silloin, kun välipalanälkä iskee, ja ottaa tarvittaessa vaikka mukaan.

Valmis välipala sopii moneen makuun

Valmis välipala auttaa paikkaamaan monelle tutun, arkisen tilanteen, kun kiire ja nälkä yllättävät samaan aikaan. Toiset arvostavat sitä, että välipala on aina käden ulottuvilla, eikä kylmäsäilytyksestä tarvitse huolehtia. Tärkeintä on, että itselle parhaiten sopiva välipala löytyy ja tulee syödyksi – verensokeri ei putoa pohjalukemiin, ja jaksat odottaa seuraavaa kunnon ateriaa.

Valio Luomu™ välipaloja

Valio Luomu™ välipalat on helppo ottaa mukaan

Valio Luomu™ välipalarahkat ja jogurttiset tuorepuurot on helppo nauttia missä vain, sillä pakkauksissa on mukana lusikka. Valio Luomu™ välipalarahkat sisältävät runsaasti marjaa tai hedelmää (12 %) ja ne on makeutettu marjojen ja hedelmien sokereilla. Laktoosittomissa ja rasvattomissa uutuuksista on tarjolla marjainen mansikka-mustikka sekä hedelmäinen persikka-banaani maut. 

Tuorepuuro on kasvanut suosituksi aamu- ja välipalaksi, ja tarjoamme sen nyt valmiina luomuversiona. Myös jogurttisissa Valio Luomu™ tuorepuuroissa ainekset ovat tietysti luomua: jogurtti, vilja, marjat, hedelmät ja siemenet. Välipalat on makeutettu luomusokerilla – tuotteissa on lisättyä sokeria 4-5 g/100 g. Tuorepuuromakuja on kolme: mustikka-banaani-kauravadelma-kaura sekä omena-kaneli-kaura.

Valio Plus™ maitokaakaojuomaValio Plus™ maitokaakaojuoma

Maukas Valio Plus™ maitokaakaojuoma sopii pienten ja vähän isompienkin makuun. Maitokaakaojuoman maku on aidosti kaakaomainen, ei liian makea. Juoma sisältää 50 % enemmän proteiinia muihin valmiisiin maustettuihin maitojuomiin verrattuna. Lisäksi siinä on runsaasti kalsiumia ja D-vitamiinia. Laktoositonta maitokaakaota saa sekä litran tölkissä että 2,5 desilitran korkillisessa annospakkauksessa.

Valio Oddlygood® kaurajuoma tumma kaakao  Valio Oddlygood® kaurajuoma tumma kaakao

Täysin kasviperäisistä raaka-aineista valmistettu Valio Oddlygood® kaurajuoma tumma kaakao on herkullisen täyteläinen kaakaojuoma. Juoma valmistetaan suomalaisesta kaurasta ja se on luonnostaan laktoositon. Valio Oddlygood® kaurajuoma tumma kaakao on hyvää kylmänä tai sen voi lämmittää ja nauttia kuumana.

Valio Play® maitokaakaoValio Play® maitokaakaojuoma

Laktoositon Valio Play® maitokaakao on herkullinen maitojuoma, jonka valmistuksessa käytetty maito sisältää luontaisesti kalsiumia, B-vitamiineja ja hyvälaatuisia proteiineja. Juomaan on lisätty D-vitamiinia, joka tehostaa kalsiumin imeytymistä. Valio Play® maitokaakaojuomaa on saatavilla sekä litran tölkissä että 2,5 desilitran annospakkauksessa, joka säilyy myös huoneenlämmössä – kaakao on siis helppo ottaa mukaan ja nauttia missä vaan, kun nälkä yllättää!

Valio PROfeel® sokeroimaton proteiinijuoma mansikkainen ja suklainenValio PROfeel® proteiinijuoma

Valio PROfeel® proteiinijuoma sopii erityisesti aktiiviseen ja liikkuvaan elämäntapaan. Laktoosittoman proteiinijuoman voi pakata laukkuun mukaan, sillä se säilyy avaamattomana myös huoneenlämmössä, ja juoma on helppo nauttia suoraan korkillisesta pakkauksesta. Yksi annos Valio PROfeel® proteiinijuomaa sisältää 20 grammaa maidon hyvälaatuista proteiinia, josta puolet on korkealaatuista heraproteiinia. Sokerilla makeutetut makuvaihtoehdot ovat kaakao, minttukaakao, maitokahvi ja vaniljainen.

Muista myös sokeroimattomat mustikka-valkosuklaa, suklainen ja mansikainen Valio PROfeel® proteiinijuomat, jotka sisältävät tuoretta heraproteiinia.

Valio HÖRPPY™ mehupakkauksiaValio Hörppy™ mehujuoma

Kevyesti hiilihapotettua ja sokeroitua Valio Hörppy™ mehujuomaa saa lime-colan, mansikan tai mustan omenan makuisena. Valio Hörppy™ mehujuomissa on sokereita 6-7 g/100 g, kun muissa vastaavissa sokerilla makeutetuissa mehujuomissa on sokereita 11 g/100 g. Tarjolla on myös kolme sokeritonta, vähäkalorista mehujuomaa, joiden maut ovat seko, vadelma ja päärynä. Valio Hörppy™ on parasta kylmänä, mutta maistuu ja säilyy myös huoneenlämpöisenä. Tölkissä on korkki, joten sitä on helppo kuljettaa mukana avattunakin.

Valio Grandi® ja Valio Play® mehujuomat

Valio Grandi® ja Valio Play® mehutetroja

Mehukas välipala on myös lasten suosikkimehu Valio Grandi®. Se säilyy huoneenlämmössä, ja pillillä varustettu annospakkaus kulkee helposti mukana retkillä ja harrastuksissa. Valittavana on viisi raikasta makua: mansikka, vadelma, päärynä, appelsiini ja appelsiini-cola. Valio Grandi® sarjaan kuuluvassa päärynän makuisessa pillimehussa on 30 % vähemmän sokeria kuin tavanomaisissa sokeroiduissa mehujuomissa. Valio Play® mehujuomista löydät raikkaita makuja appelsiini, päärynä ja metsämansikka. 

Valio Eila® LatteValio Eila® Latte maitokahvijuomat

Kuluttajat ovat toivoneet vähemmän makean makuista valmista maitokahvijuomaa. Kahvipaussilla voi tavallisen kahvin tai teen sijaan nauttia Valio Eila® Latte maitokahvijuoman. Sarjaan kuuluu kaksi makua: original ja minttu.  Maitokahvijuomat myydään korkillisessa 2,5 desilitran annospakkauksessa, ja original-makua on saatavilla myös litran tölkissä.

Valio Gefilus® Smoothie jogurttijuomat mango ja mansikka-banaaniValio Gefilus® smoothiet

Valio Gefilus® smoothie jogurttijuomat ovat koko perheelle sopivia laktoosittomia, samettisen pehmeitä juotavia välipaloja, joissa yhdistyvät marjojen ja hedelmien raikas maku sekä jogurtin pehmeys. Makuvaihtoehtoina on maistuva mango, herkullinen mansikka-banaani ja uusimpana tulokkaana omena-mustikka. Valio Gefilus® smoothie jogurttijuomat on kätevä välipala kiireiselle, ja ne maistuvat koko perheelle.

Valio Gefilus® tehoshot mansikka-mustikkaValio Gefilus® tehoshotit

Hedelmäiset ja marjaiset Valio Gefilus® tehoshotit sisältävät maailman tutkituinta maitohappobakteeria sekä runsaasti D-vitamiinia, joka ylläpitää kehon puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Maitopohjaisista tehoshoteissa makuja on kaksi: mansikka-vanilja ja mansikka-mustikka. Kokonaan hedelmäpohjaisessa tehoshotissa maistuu mango-appelsiini-omena-banaani-passio. Kun tarvitset jotain pientä vaikka kiireisen työpäivän keskellä, on näppärä 100 millilitran kerta-annos mainio valinta. 

Valio HeVi Shot™ hedelmäinenValio HeVi Shot™

Valio HeVi Shot™ on maukas, maidoton välipala, joka täydentää päivittäistä vihannesten, hedelmien ja marjojen saantia. Pirteä hedelmä-vihannesshotti ei sisällä lisättyä sokeria, ja se on helppo nauttia suoraan pullosta – yhdessä pakkauksessa on neljä sadan gramman kerta-annosta, jotka voit varata välipalahetkeä varten vaikka työpaikan jääkaappiin. Makuina hedelmäinen ja marjainen.

Valio A+™ luonnonjogurtti ja marjamysli Valio A+™ luonnonjogurtti ja mysli

Täyteläinen, maustamaton luonnonjogurtti yhdistettynä marjaisaan rapeaan mysliin on mainio aamu- tai välipala. Marjaisa mysli sisältää mm. kuivattua mansikkaa, vadelmaa ja kookosta, suklaagranolassa maistuu tumma suklaa. Entistäkin kätevämmän välipalan näistä tekee pakkauksessa mukana oleva lusikka, jonka ansiosta voit napata välipalan jääkaapista lähtiessäsi ja nauttia sen missä tahansa.

Valio Onni® tuotepakkauksiaValio Onni® puurot ja välipalat

Valio Onni® puurot ja välipalat kulkevat kätevästi laukussa, koska ne säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä ja korkki on uudelleensuljettava.

Valio Onni® tuoteperhe on laajentunut yli yksivuotiaiden lasten puuroihin. Näistä löytyy kaksi herkullista makua: rukiinen puolukkapuuro ja viljaisa banaanipuuro. Puurot toimivat kalsiumin ja D-vitamiinin lähteenä kasvavan lapsen ruokavaliossa.

Valio Onni® päärynä- ja persikka-rahkavälipalaSuomalaisesta maidosta valmistetut Valio Onni® päärynä-rahkavälipala ja persikka-rahkavälipala sekä banaani-jogurttivälipala sisältävät luuston kasvulle tärkeää kalsiumia. Niiden koostumus on muokattu heraproteiinin avulla sopimaan jo 5 kk ikäisille, mutta ne sopivat myös isommille lapsille.

Valio Eila® kreikkalainen juotava jogurttit vadelma-granaattiomena ja mango-passion

Eila® kreikkalaiset juotavat jogurtit

Laktoosittomat Valio Eila® kreikkalaiset jogurtit tarjoavat herkullisia välipaloja laatutietoiselle nautiskelijalle. Nyt kreikkalaista jogurttia on saatavilla myös maustettuna, juotavana jogurttina. Herkullinen Valio Eila® kreikkalainen juotava jogurtti maistuu vadelma-granaattiomenalta tai mango-passionilta.

Nauti maidon hyvistä ravintoaineista myös välipalalla

Monen hyvän välipalan raaka-aine on maito, eikä suotta! Maidosta saat hyvälaatuista proteiinia sekä monia vitamiineja ja kivennäisaineita. Rasvattomia ja vähärasvaisia nestemäisiä maitovalmisteita suositellaan nautittavaksi noin puoli litraa päivässä, sekä lisäksi 2–3 viipaletta enintään 17 % rasvaa sisältävää vähemmän rasvaista juustoa.

MaitolasiRasvaton maito 2 dl

Kalsium 240 mg (30 %)
D-vitamiini (täydennetty) 2 µg (40 %)
B12-vitamiini 0,8 µg (32 %)
B2-vitamiini 0,4 mg (28 %)
Jodi 32 µg (21 %)
Fosfori 180 mg (26 %)
Kalium 320 mg (16 %)
Sinkki 1 mg (10 %)
Seleeni 6 µg (10 %)

Energiaa 66 kcal
Hiilihydraatteja 9,8 g
Proteiinia 6,6 g
Rasvaa 0 g

Suluissa prosentteina osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.


Energiatarpeesi