Helppo välipala on heti valmis nautittavaksi

Nopea välipala on hyvä lisä päivän aterioihin erityisesti arjen kiireissä. Valmis tuote on helppo nauttia juuri silloin, kun välipalanälkä iskee, ja ottaa tarvittaessa vaikka mukaan.

Valmis välipala sopii moneen makuun

Valmis välipala auttaa paikkaamaan monelle tutun, arkisen tilanteen, kun kiire ja nälkä yllättävät samaan aikaan. Toiset arvostavat sitä, että välipala on aina käden ulottuvilla, eikä kylmäsäilytyksestä tarvitse huolehtia. Tärkeintä on, että itselle parhaiten sopiva välipala löytyy ja tulee syödyksi – verensokeri ei putoa pohjalukemiin, ja jaksat odottaa seuraavaa kunnon ateriaa.

Valio Lumo™ sokeroimattomat proteiiniherkut

Jos et halua tehdä kompromisseja terveellisten elämäntapojen ja herkuttelun välillä, Valio Lumo™ proteiiniherkku on verraton vaihtoehto. Proteiiniherkuissa on ihana, intensiivinen maku ja paksu rakenne. Makean maun kruunaavat hedelmien ja marjojen palat. Proteiiniherkku on rasvaton ja sisältää runsaasti proteiinia, 15 g annosta kohti, eikä siihen ole lisätty tavallista sokeria. Tuote sisältää maidon sekä hedelmien ja marjojen luontaista sokeria.

Valio Lumo™ on maukas välipala päivän kaikkiin hetkiin. Pakkauksen mukana tulee lusikka, joten uutuusvälipala on helppo ottaa mukaan ja nauttia liikkeellä ollessa. Laktoosittomina tuotteet sopivat monille. Makuvaihtoehdoista löytyy nyt uutuutena kesäisen metsämansikkainen ja sähäkkä salmiakki, sekä entuudestaan tutut viettelevä vanilja, koukuttava kuningatar ja maistuva mandariini-juustokakku. 

Valio Plus™ maitokaakaojuoma

Maukas Valio Plus™ maitokaakaojuoma sopii pienten ja vähän isompienkin makuun. Maitokaakaojuoman maku on aidosti kaakaomainen, ei liian makea. Juoma sisältää 50 % enemmän proteiinia muihin valmiisiin maustettuihin maitojuomiin verrattuna. Lisäksi siinä on runsaasti kalsiumia ja D-vitamiinia  Laktoositonta maitokaakaota saa sekä litran tölkissä että 2,5 desilitran korkillisessa annospakkauksessa.

Valio Play® maitokaakaojuoma

Laktoositon Valio Play® maitokaakao on herkullinen maitojuoma, jonka valmistuksessa käytetty maito sisältää luontaisesti kalsiumia, B-vitamiineja ja hyvälaatuisia proteiineja. Juomaan on lisätty D-vitamiinia, joka tehostaa kalsiumin imeytymistä. Valio Play® maitokaakaojuomaa on saatavilla sekä litran tölkissä että 2,5 desilitran annospakkauksessa, joka säilyy myös huoneenlämmössä – kaakao on siis helppo ottaa mukaan ja nauttia missä vaan, kun nälkä yllättää!

Valio PROfeel® proteiinijuoma

Valio PROfeel® proteiinijuoma sopii erityisesti aktiiviseen ja liikkuvaan elämäntapaan. Laktoosittoman proteiinijuoman voi pakata laukkuun mukaan, sillä se säilyy avaamattomana myös huoneenlämmössä, ja juoma on helppo nauttia suoraan korkillisesta pakkauksesta. Yksi annos Valio PROfeel® proteiinijuomaa sisältää 20 grammaa maidon hyvälaatuista proteiinia, josta puolet on laadukasta heraproteiinia. Makuvaihtoehtoina toffee, kaakao, minttukaakao, maitokahvi ja vaniljainen.

Muista myös uudet sokeroimattomat suklainen ja mansikainen Valio PROfeel® proteiinijuomat, jotka sisältävät tuoretta heraproteiinia.

Valio Hörppy™ mehujuoma

Kevyesti hiilihapotettu Valio Hörppy™ mehujuoma mansikan, granaattiomenan, jäätee persikan tai mustan omenan makuisena on hyvä valinta, sillä mehujuoman raikas maku tulee vähemmällä sokerilla. Valio Hörppy™ mehujuomissa on 30 % vähemmän lisättyä sokeria kuin muissa vastaavissa mehujuomissa. Tarjolla on myös kolme sokeritonta, vähäkalorista mehujuomaa, joiden maut ovat seko, vadelma ja päärynä. Valio Hörppy™ on parasta kylmänä, mutta maistuu ja säilyy myös huoneenlämpöisenä. Tölkissä on korkki, joten sitä on helppo kuljettaa mukana avattunakin.

Valio Grandi® ja Valio Play® mehujuomat

Mehukas välipala on myös lasten suosikkimehu Valio Grandi®. Se säilyy huoneenlämmössä, ja pillillä varustettu annospakkaus kulkee helposti mukana retkillä ja harrastuksissa. Valittavana on viisi raikasta makua: mansikka, vadelma, päärynä, appelsiini ja appelsiini-cola. Valio Grandi® sarjaan kuuluu myös päärynä pillimehu, jossa on 40 prosenttia vähemmän sokeria kuin tavanomaisissa sokeroiduissa mehujuomissa. Osa sokerista on korvattu steviakasvista peräisin olevalla makeutusaineella. Kaikki Valio Grandi® mehujuomat ovat säilöntäaineettomia.

Valio Play® mehujuomista löydät raikkaita makuja appelsiini, päärynä ja metsämansikka. Koko sarjan mehujuomista on vähennetty 30 % lisätyn sokerin määrästä verrattuna tavanomaisiin sokeroituihin mehujuomiin.

Valio Eila® Latte maitokahvijuomat

Kahvipaussilla voi tavallisen kahvin tai teen sijaan nauttia Valio Eila® Latte maitokahvijuoman. Sarjaan kuuluu neljä makua: original, minttu, suklaa ja irish cream. Kuluttajat ovat toivoneet vähemmän makeaa maitokahvijuomaa. Niinpä Valio Eila® Latte maitokahvijuomista on nyt kauttaaltaan vähennetty 30 % lisättyä sokeria verrattuna tavanomaisiin maitokahvijuomiin. Maitokahvijuomat myydään korkillisessa 2,5 desilitran annospakkauksessa, ja original-makua on saatavilla myös litran tölkissä.

Valio Gefilus® smoothiet

Valio Gefilus® smoothie jogurttijuomat ovat koko perheelle sopivia, samettisen pehmeitä juotavia välipaloja, joissa yhdistyvät marjojen ja hedelmien raikas maku sekä jogurtin pehmeys. Ne sisältävät 30 % vähemmän lisättyä sokeria kuin tavanomaiset jogurttijuomat, ja ovat laktoosittomia. Makuvaihtoehtoina on maistuva mango ja herkullinen mansikka-banaani. Valio Gefilus® smoothie jogurttijuomat ovat kätevä välipala kiireiselle ja maistuvat koko perheelle.

Valio Gefilus® tehojuomat

Nauti välipalaksi annos aurinkoenergiaa! Hedelmäiset ja marjaiset Valio Gefilus® tehoshotit sisältävät maailman tutkituinta maitohappobakteeria sekä runsaasti D-vitamiinia, joka ylläpitää kehon puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Valikoimissa on nyt kaksi maukasta uutuutta, mansikka-vanilja ja maustamaton. Kun tarvitset pientä virkistystä vaikkapa kiireisen työpäivän keskellä, on näppärä 100 millilitran kerta-annos mainio valinta. Tehojuoma-perheessä on monta herkullista vaihtoehtoa moneen makuun ja ruokavalioon, ja nyt kaikki tehojuomat sisältävät 30 % vähemmän lisättyä sokeria kuin tavanomaiset maustetut juotavat jogurtit.

Valio HeVi Shot™

Valio HeVi Shot™ on maukas, maidoton välipala, joka täydentää päivittäistä vihannesten, hedelmien ja marjojen tarvetta. Pirteä vihannespommi ei sisällä lisättyä sokeria, ja se on helppo nauttia suoraan pullosta – yhdessä pakkauksessa on neljä sadan gramman kerta-annosta, jonka voit varata välipalahetkeä varten vaikka työpaikan jääkaappiin. Makuina omena-porkkana-mansikka ja ananas-porkkana-mango.

Valio A+™ luonnonjogurtti ja marjamysli

Täyteläinen maustamaton luonnonjogurtti yhdistettynä marjaiseen ja rapeaan mysliin on mainio aamu- tai välipala. Mysli sisältää esimerkiksi auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä. Entistäkin kätevämmän välipalan siitä tekee pakkauksessa mukana oleva lusikka, jonka ansiosta voit napata välipalan jääkaapista lähtiessäsi ja nauttia sen missä tahansa.

Valio Onni® puurot ja välipalat

Valio Onni® puurot ja välipalat kulkevat kätevästi laukussa, koska ne säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä ja korkki on uudelleensuljettava.

Valio Onni® tuoteperhe on laajentunut yli yksivuotiaiden lasten puuroihin. Näistä löytyy kaksi herkullista makua: rukiinen puolukkapuuro ja viljaisa banaanipuuro. Puurot toimivat kalsiumin ja D-vitamiinin lähteenä kasvavan lapsen ruokavaliossa.

Suomalaisesta maidosta valmistetut Valio Onni® päärynä-rahkavälipala ja persikka-rahkavälipala sekä banaani-jogurttivälipala ja mustikka-kaura-jogurttivälipala sisältävät luuston kasvulle tärkeää kalsiumia. Niiden koostumus on muokattu heraproteiinin avulla sopimaan jo 5 kk ikäisille, mutta ne sopivat myös isommille lapsille.

Eila® kreikkalaiset juotavat jogurtit

Laktoosittomat Valio Eila® kreikkalaiset jogurtit tarjoavat herkullisia välipaloja laatutietoiselle nautiskelijalle. Nyt kreikkalaista jogurttia on saatavilla myös maustettuna, juotavana jogurttina. Herkullinen Valio Eila® kreikkalainen juotava jogurtti maistuu vadelma-granaattiomenalta tai mango-passionilta.

Nauti maidon hyvistä ravintoaineista myös välipalalla

Monen hyvän välipalan raaka-aine on maito, eikä suotta! Maidosta saat hyvälaatuista proteiinia sekä monia vitamiineja ja kivennäisaineita. Rasvattomia ja vähärasvaisia nestemäisiä maitovalmisteita suositellaan nautittavaksi noin puoli litraa päivässä, sekä lisäksi 2–3 viipaletta enintään 17 % rasvaa sisältävää vähemmän rasvaista juustoa.

Rasvaton maito 2 dl

Kalsium 240 mg (30 %)
D-vitamiini (täydennetty) 2 µg (40 %)
B12-vitamiini 0,8 µg (32 %)
B2-vitamiini 0,4 mg (28 %)
Jodi 32 µg (21 %)
Fosfori 180 mg (26 %)
Kalium 320 mg (16 %)
Sinkki 1 mg (10 %)
Seleeni 6 µg (10 %)

Energiaa 66 kcal
Hiilihydraatteja 9,8 g
Proteiinia 6,6 g
Rasvaa 0 g

Suluissa prosentteina osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi