Vaali sisäistä voimaasi

Terveelliset elämäntavat ja säännöllinen elämänrytmi antavat hyvät edellytykset arkeen. C- ja D-vitamiini edistävät puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Vastustuskyky ja vitamiinit

Vitamiinien ja kivennäisaineiden riittämätön saanti voi häiritä puolustusjärjestelmän solujen toimintaa sekä vasta-aineiden muodostusta. Vastustuskykyyn vaikuttavien vitamiinien ja kivennäisaineiden riittävän saannin kannalta, on oleellista kiinnittää huomiota ruoka-aineiden laatuun sekä koostaa ruokavalio monipuolisesti.

D-vitamiini

Tutkimukset ovat osoittaneet, että elimistön hyvä D-vitamiinitaso edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. D-vitamiini tehostaa taudinaiheuttajabakteerien toimintaa ehkäisevien osien muodostusta kehossa, jolloin tautia aiheuttavat mikrobit kuolevat ennen kuin ehtivät hengitysteihin.

C-vitamiini

C-vitamiinin hyötyvaikutukset vastustuskykyyn perustuvat sen kykyyn toimia soluja suojaavana antioksidanttina. Myös riittävän C-vitamiinin saannin on todettu edistävänpuolustusjärjestelmän normaalia toimintaa osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

 


Energiatarpeesi